26432
14:11 10.032020

Виноградівський «Севлюш» крокує до чергового титулу

Спорт 8848

7–8 березня відбулися півфінальні матчі Зимової першості Закарпаття з футболу сезону 2020.

Успішно подолати стадію 1/4 фіналу зуміли «Бобовище», «Вільхівці», «Севлюш» (Виноградів) та «Середнє». Протягом усього турніру помітно виділялися команди з Виноградова й Тячівщини. Саме вони і склали першу півфінальну пару. Відповідно в іншій грі 1/2 фіналу зустрілися «Бобовище» та «Середнє».

Поєдинок між «Севлюшем» і «Вільхівцями» відбувся 7 березня на стадіоні «Пластмасовик», що у Виноградові. Поспостерігати за інтригуючим протистоянням зібралося близько 400 вболівальників, що за обласними мірками є доволі хорошим показником.

Виноградівці та вільхівчани приділяли значну увагу злагодженим діям в обороні, тож очікувати на велику кількість голів не доводилося. Відповідно перша половина зустрічі завершилася без забитих м’ячів. А от після перепочинку футболісти «Севлюша» активізувався й таки зуміли увігнати м’яч у сітку воріт суперника. На 75-й хв. результативним ударом відзначився Михайло Чедрик. Після пропущеного гола колектив Юрія Бучка намагався відновити паритет, однак чинний чемпіон Закарпаття майстерно нівелював загрози суперника. Завдяки мінімальній перемозі 1:0 «Севлюш» став першим фіналістом Зимової першості.

Якщо в суботньому поєдинку 1/2 фіналу був тільки один гол, то в недільному – одразу 6. Відзначимо, що на стадіоні смт Середнє левову частину м’ячів забили гравці «Бобовища».

Представник Мукачівщини активно розпочав гру і вже в стартовій 15-хвилинці провів дві результативні атаки: голами відзначилися Андрій Русин та Генріх Мкртчан. Саме за рахунку 2:0 команди відправилися на перерву.

На 61-й хв. Андрій Мерцин зміцнив перевагу бронзового призера Першої ліги Закарпаття, а ще через 12 хвилин Андрій Русин оформив розгром (4:0). «Середнє» таки забило один гол (результативним ударом на 76-й хв. відзначився Олександр Семків), проте завершальне слово було за «Бобовищем». Вадим Мердеєв на 90-й хв. встановив остаточний рахунок зустрічі – 5:1.

Як повідомляють у Федерації футболу Закарпаття, називати «Бобовище» другим фіналістом поки що зарано. Річ у тім, що середнянці подали протест на гравця під №9 із табору суперника, себто Вадима Мердеєва. Отож усе вирішиться після вердикту КДК.

Зазначимо, що фінальна гра відбудеться 15 березня на ужгородському стадіоні «Авангард».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
У Мукачеві влаштували змагання юних рятувальників-пожежників
17:20
На Закарпатті почала квітнути Долина нарцисів
17:02
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румунією переправників з клієнтами
16:22
На Хустщині піротехніки ДСНС знищили давній боєприпас
16:03
На високогір'ї Закарпатської області очікується сніголавинна небезпека
15:51
Представниця республіканців хотіла прив’язати підтримку США до відновлення прав закарпатських угорців
15:45
Всі новини