26607
11:21 31.032020

Гандбольний сезон в України планують продовжити

Спорт 3066

Комітет з організації та проведення змагань Федерації гандболу України 30 березня розглянув питання подальшого проведення сезону 2019/20.

Було розглянуте звернення, в якому ГК «Мотор» (Запоріжжя) у зв’язку з невизначеністю часу завершення карантину в Україні 2020 пропонує завершити чемпіонат чоловічої Суперліги і визначити результати змагань за підсумками першого кола, а також пропонує скасувати подальший розіграш чоловічого Кубку України 2019/20.

У той же час більшість керівників команд-учасниць чемпіонатів України всіх рівнів (чоловіча та жіноча Суперліга, чоловіча та жіноча Вища ліга, чоловіча І ліга, дитячо-юнацькі чемпіонати за всіма віковими групами) висловились за продовження розіграшів чемпіонатів України та розіграшу Кубків України після завершення карантину в Україні 24 квітня 2020 року.

Члени Комітету ФГУ проголосували за продовження сезону 2019/20 після завершення національного карантину. При цьому Комітет повернеться до перегляду календаря та системи розіграшів всіх чемпіонатів України дорослих та дитячо-юнацьких команд поточного сезону, з тим щоб обрати оптимальну формулу завершення сезону враховуючи ситуацію, яка складеться на момент продовження карантину, повідомляє ФГУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах