26623
11:30 3.042020

Форвард ФК «Ужгород» Сергій Машталір: «Хочеться вже повернутися якомога швидше на поле, щоб тренуватися з командою»

Спорт 4539

Нападник ужгородської команди Сергій Машталір поділився своїми думками з приводу футбольної паузи, спричиненою коронавірусом, а також очікуванням відновлення поєдинків.

Через коронавірус призупинена робота більшості закладів, масові події, в тому числі й футбольні матчі, перенесені на невизначений термін. Як проходить твій карантин?

– Я поїхав за межі міста. Намагаюся підтримувати форму, регулярно бігаю на свіжому повітрі у лісі, займаюсь самостійно на тренажерах. Стараюсь знаходити десь травичку, аби пограти трохи з м’ячем. Засумував без футбола. Хочеться вже повернутися якомога швидше на поле, щоб тренуватися з командою. На жаль, нинішня ситуація не дозволяє це робити. Звичайно, як і всі, хочу, аби все це закінчилось. Щоб кожен міг займатися своєю улюбленою справою.

Весняна частина чемпіонату Другої ліги так і не розпочалась. Як окреслиш виступи команди у дебютному турнірі?

– У першому колі ми виглядали непогано. А в другому — незнаю, що сталось — потрапили у програшну серію. І не змогли з неї вилізти. Але тепер в нас є ще третє коло. Сподіваємось, зможемо покращити своє турнірне становище.

Відчув суттєву різницю між професійною лігою та аматорською?

– Звичайно, різниця відчувається відразу. Всі команди більш грамотніше грають, у кожній команді досвідчені футболісти, які при перших наших помилках використовують їх. Аматорський чемпіонат також був цікавим. Матчі були інтригуючими. Але у Другій лізі відчувається професіоналізм. Будемо намагатися не розчарувати наших вболівальників.

Офіційний сайт ФК «Ужгород»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах