26656
14:08 9.042020

Чим живуть футболісти «Минаю» під час карантину

Спорт 4017

Відновлення чемпіонату в Першій лізі затягується через карантин у зв’язку з пандемією небезпечного коронавірусу COVID-19. Звісно, за таких обставин футбол відходить на другий план – головне зараз здоров’я людей.

Так само вважають і самі футболісти «Минаю». Наразі всі вони знаходяться на карантині – разом зі своїми рідними та близькими. Чим вони займаються? Чи вдається в домашніх умовах підтримувати форму? Чи сумують за футболом?

Ось що відповіли на ці питання «минайці»:

Петро Стасюк: «В основному проводжу час вдома, приділяю увагу родині. Залишилися з жінкою та донечкою на квартирі в Ужгороді. Підтримую форму – займаюся вдома, бігаю крос в парку, можу інколи заїхати на нашу базу і там попрацювати на свіжому повітрі. Але це не замінить повноцінних тренувань із командою. Якщо чесно, важко без футболу. Вперше опинився у такій ситуації… Чим ще займаюся? Фільми не дивлюся взагалі. На вихідних спостерігаю за чемпіонатом Білорусі. Думаю, наша команда непогано б там виглядала. Сподіваюся, що скоро все завершиться і ми повернемося до звичного життя. І будемо радувати наших вболівальників. Дуже хочеться аби наш півфінальний поєдинок із київським «Динамо» відбувся із глядачами – це важливо».

Максим Жичиков: «Сиджу переважно вдома. Намагаюся підтримувати форму, роблю бігову роботу в парку. Важко самому бігати, але що поробиш. Шкода ту форму, яку набрали в Туреччині, хочеться, щоб все швидше закінчилося. Інколи приїжджаю на базу – пограти з хлопцями у тенісбол. Це така гра, коли грають 2 на 2. До речі, Антон Кіча у нас один з найкращих у цьому плані! Дуже скучно без футболу. Маю час на перегляд фільмів. З останнього, що сподобалося – «Джентльмени», «Погані хлопці назавжди», «Того», «Бладшот».

Олександр Глагола: «З родиною вдома. Тут, до речі, є чимало різної хатньої роботи, тому користуючись нагодою допомагаю батькам. А ще тренуюся: працюю з м’ячом та по можливості бігаю. Без ігор та тренувань форма втрачається, але сподіваюся, що ми її наберемо, коли треба. А ще дивлюся фільми та різні серіали».

Максим Гавриленко: «Мій карантин проходить вдома з дітьми. Встиг уїхати до них в Одесу, заскочивши, як кажуть, в останній вагон. Вже в той же день всі потяги потім відмінили. Коли така епідемія в світі, то хочеться, звісно, бути в цей момент із родиною. Уявлення не маю, щоб я робив без них в Ужгороді. Намагаюся займатися вдома – зокрема, ходжу бігати на пляж на піску. Добре, що в Одесі погода хороша і дозволяє це робити. В інший час займаюся дітьми – вони навіть раді, що карантин, бо це можливість побути разом. Тому на інше часу не вистачає. Хіба можу глянути чемпіонат Білорусі. До речі, розумію, що там «Минай» виглядав би дуже пристойно – рівень чемпіонату як наша Перша ліга. Окрім, звісно, лідерів – БАТЕ, «Динамо» з Бреста».

Анатолій Нурієв: «Проводжу час вдома. Тренуюся, бігаю, інколи приходжу на наш стадіон і там відпрацьовую удари по воротам. А ще прямо у дворі тренуюся – на турніку, на брусах виконую різні фізичні вправи. Ще вчу англійську мову, граю у Play Station. У що граю? У Fifa, переважно за улюблену команду «Манчестер Юнайтед». Як не зійти з розуму без футболу? Дуже важко, але ж є рідні поруч, з яким проводиш не так багато часу, коли граєш у футбол, а тепер є можливість це надолужити».

Артем Кулініч: «Та всі на домашньому режимі зараз. Інколи зустрічаємося з хлопцями, граємо в карти. А ще тренуюся за індивідуальною програмою, аби форму не втратити. Хочу хоча б фізичну не втратити. Так, для голкіперів тренування окремі, але ці навики будемо відпрацьовувати вже коли вся команда збереться. Чим ще займаємося? Чемпіонат Білорусі дивимося, адже сумуємо за футболом», повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

Друга частина матеріалу – згодом на нашому сайті.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах