26812
12:33 11.052020

Найсильніша гандбольна команда України підсилилася воротарем збірної Білорусі

Спорт 3879

Незважаючи на карантин, відсутність ігор та повноцінних тренувань, ГК «Мотор» (Запоріжжя) не припиняє свою селекційну роботу і вже готується до наступного сезону.

Одним з головних аспектів підготовки є посилення командного складу. Після врегулювання деяких формальних моментів, ГК «Мотор» офіційно оголосив, що свою спортивну кар’єру в складі «Мотора», з нового сезону, продовжить Іван Мороз.

27-річний голкіпер родом з міста Гомель. Там же він і починав свою спортивну кар’єру в складі місцевої команди «Гомель». У столичному клубі «СКА-Мінськ» воротар виступав під номером «12» і провів чотири сезони, стабільно демонструючи високий клас. Зріст гравця 197 см, вага 89 кг.

Крім цього Іван Мороз є гравцем збірної Білорусі, у якій виступає в футболці під номером «22». За національну команду голкіпер зіграв сім матчів. У цьому сезоні він був в розширеному складі збірної на Євро-2020. Але на континентальній першості не виступав.

У «Моторі» стане другим білорусом-новобранцем в команді разом з лінійним В’ячеславом Боханов. Другий зіграє за запорізький клуб також в новому сезоні. Голкіпер Іван Мороз бачиться заміною російському легіонеру Віктору Кірєєву. Нагадаємо, Кірєєв взимку нинішнього сезону перейшов в московський клуб «ЦСКА» (колишній «Спартак»). Контракт запорізького «Мотора» з Іваном Морозом розрахований на найближчі два роки, повідомляє офіційний сайт ГК «Мотор».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах