27194
11:53 22.062020

Новачок ФК «Минай» Олег Голодюк: «У команди є все аби виконати поставлену задачу»

Спорт 4782

У складі «Минаю» з’явився ще один зірковий новачок. Олег Голодюк досить відомий українським вболівальникам – зокрема, виступами за львівські «Карпати», у складі яких навіть пробивався до Ліги Європи.

Останні два роки Олег провів за кордоном, а саме в Угорщині – в командах «Халадаш» та «Залаегерсег». Проте на початку цього року вирішив повернутися в Україну і обрав для продовження своєї кар’єри саме закарпатський клуб. Ось що розповів з приводу переходу сам гравець:

«В Угорщині насправді мене все влаштовувало, просто я хотів більше ігрової практики, тоді у мене її було не достатньо, – розповів він клубній пресслужбі. – Тому вирішили з клубом припинити співпрацю. Зараз я гравець «Минаю» і всі думки у мене пов’язані із цією командою.

Коли з’явився варіант із закарпатським клубом, то над ним практично не роздумував. Тут зібрався амбітний колектив: і тренерський штаб, і гравці, і керівництво, яке ставить перед собою максимальні завдання. Мені це імпонує. Клуб за 5 років існування не на словах, а на ділі показує дуже хороші результаті. І зараз має реальні шанси вийти в УПЛ. Мені хочеться допомогти їм у вирішенні цих задач.

Мені багато хто розповідав, що тут створені чудові умови для тренувань та ігор. Приїхавши сюди, я в цьому переконався. В клуба є все, щоб виконувати максимальні завдання».

Розповів Олег Голодюк і про свій дебют за «Минай». Нагадаємо, що півзахисник встиг вийти на футбольне поле в півфіналі Кубка України проти «Динамо» на 72-ій хвилині, замінивши Данила Книша.

«Мені відразу кинулося в очі, що «Динамо» перебуває в хорошому ігровому тонусі, – зізнався новачок «Минаю». – Зараз же була велика пауза, не було офіційних ігор, тому важко виходити на півфінал Кубка і грати з таким суперником, який перед цим продемонстрував кілька хороших ігор. Але цей матч вже пройшов і його слід забути. І повністю переключитися на чемпіонат, тому що буде дуже важка боротьба».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах