27304
12:37 6.072020

ФК «Страйвер» (Ужгород) вийшов з відпустки й зіграв перший товариський матч

Спорт 4907

«Страйвер» уже заявив про себе у Зимовій першості Закарпаття, де дійшов до 1/8 фіналу. Наразі ж команда виходить із міжсезоння з багатьма новими обличчями та відчутно омолодивши склад, готуючись до старту у чемпіонаті міста Ужгород.

Чемпіонат Ужгорода з футболу обіцяє бути досить цікавим (звісно, якщо послаблять карантинні обмеження і він стартує). Попередній склад учасників чемпіонату міста: «Невицький замок», «Радванка», «Вопак», «Епіцентр», «Середнє», «Страйвер» та «Будівельник».

У рамках підготовки до офіційних матчів, минулої суботи «Страйвер» провів перший спаринг із «Будівельником», який відомий за участю в Ужгородській футзальній лізі. Гра проходила на полі ГСК «Камелот» і завершилась впевненою перемогою «Страйвера» з рахунком 7:1. Голами відзначились: двічі Євген Мирончук та Крістіан Сегедій, по одному Яромир Лобода, Олександр Зубанич та граючий тренер Костянтин Багрій. У складі переможених гол престижу провів Іван Корпош.

За «Страйвер» у цьому поєдинку грали: Владислав Хмелевський, Микола Гібалюк, Сергій Прокопець, Едгар Русин, Юрій Каганець, Едуард Дзьоба, Микола Ількович, Ярослав Фаринич, Крістіан Сегедій, Костянтин Багрій, Яромир Лобода, Роберт Смокоровський, Олександр Зубанич, Євген Мирончук та Олександр Скакун, повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах