27356
13:01 13.072020

Два футболіста «Минаю» потрапили до збірної 23-го туру Першої ліги України

Спорт 3744

Sport Arenаназвала символічну збірну чергового туру Першої ліги України з футболу сезону 2019/20.

До 11-ки найкращих потрапили голкіпер Андрій Попович та захисник Петро Стасюк. Ось що про них пишуть:

Голкіпер – Андрій Попович (ФК «Минай»)

«Металіст 1925» прибув на Закарпаття єдиним клубом, який набрав 9 очок із 9 можливих у трьох стартових турах догравання. До того ж, результативність у харків’ян пристойна, а відразу кілька атакувальних гравців були в хорошому тонусі. Саме тому робота Поповича була особливо важливою, і він не підвів. Андрій врятував уже в дебюті, вигравши дуель із Дмитренком (той бив із близької відстані). Надалі Попович потягнув кілька прицільних ударів від того ж Дмитренка, Кольцова та Ямполя. Єдиною помаркою голкіпера гості не скористалися, та й сам він багато зробив, щоб погасити ту пожежу після гри на виході.

Лівий захисник – Петро Стасюк (ФК «Минай»)

Вкотре фланговий захисник минайців продемонстрував дуже активну гру. Матч проти харків’ян він вимушено розпочав на правому краю, пригадавши, як діяв у цій зоні ще в стрийській «Скалі», а надалі, після серії замін, посів звичне для себе місце ліворуч (де починав гру спортивний директор клубу Кополовець). Саме Петро забив переможний м’яч, коли «Металіст 1925» недостатньо щільно зіграв з ним біля своїх воріт і другим ударом Стасюк влучив у ціль з-під захисників. Активний фулбек здійснив немало проходів із гострими подачами та прострілами, чим постійно утримував суперників у напрузі.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Нагадаємо, що у рамках 23-го туру Першої ліги України з футболу «Минай» здобув перемогу в протистоянні з «Металістом 1925».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах