27516
11:13 31.072020

Гравці «Минаю» поділилися враженнями від перемоги над ФК «Гірник-Спорт»

Спорт 2948

«Гра була важка, але ми були готові до цього». Футболісти закарпатської команди задоволені результатом поєдинку, водночас дуже втомлені – поєдинок відібрав чимало сил.

Василь Пиняшко, півзахисник, автор переможного голу:

«У грі було дуже велике бажання забити. Тим більше, граємо ж вдома. Дуже радий, що вдалося відзначитися голом. Тим більше, він виявився дуже важливим. Коли забивав, то на такий пас від суперника не чекав – думав захисник виб’є якнайдалі. Ми ж тоді відразу запресингували суперника, вступили у відбір і просто завадили захиснику вибити м’яч подалі. Далі вже завершив справу. Як атакуючий гравець, завжди прагну максимально принести користь команді. Зараз кожна гра є дуже важливою. Коли забив, то вирішив відсвяткувати так, як часто це роблю на тренуваннях. Чекав коли випаде нагода зробити це в офіційній грі. Радий, що так вийшло. Зараз всі дуже втомлені, адже ми не звикли до такого графіку. Плюс попереду дальні переїзди. Проте тренер добре підводить нас до ігор: є час і на відновлення, і на тренування. Також думка, що ми можемо підвищитися у класі і виграти лігу, додає сил».

Андрій Попович, воротар:

«Дуже непростий матч. Хоча це не стало для нас сюрпризом, ми готувалися до такої боротьби. Розуміли, що «Гірник-Спорт» не ставить перед собою якихось задач і вони грають виключно у своє задоволення. Добре, що виграли. У другому таймі ми трохи підсіли, це скоріш втома накопичилась, ми ж граємо кожні 3-4 дні. Але хлопцям респект, що так викладаються і грають через не можу.

Що трапилося в епізоді з не зарахованим голом? Був простріл з флангу, я біг на перехоплення і в один момент відчув удар по голові. Скоріш за все, отримав коліном від суперника. І мене «вирубило» на пару секунд. Отримав удар якраз перед тим як схопити м’яча, тому і не зміг відвести загрозу. Отямився вже на газоні, боліла щелепа, голова. Вже почуваюся краще, тому буду готуватися до наступних важливих ігор».

Андрій Ткачук, півзахисник:

«Гра була дуже важка. В першу чергу, психологічно. На нас дуже тиснув результат. Тим більше, суперник більше грав у своє задоволення – у них же ніяких задач вже нема. Також вони дали можливість відпочити у попередньому турі з «Рухом» декільком провідним гравцям і відчувалося, що у них більше сил. Плюс погода була досить важка, складно навіть дихати було. Зокрема і мені після травми. Але витерпіли. Взяли результат, який був потрібен. Тому всі зараз дуже щасливі. Хоча після матчу в роздягальні взагалі емоцій не було ніяких, всі були просто спустошені. Сил на якесь святкування просто не залишилося. Нема часу на це. Попереду три складні матчі. Всі розуміють, що у нас такий шанс вийти в УПЛ і треба ним скористатися. Сили знайдемо. Такі ігри, які залишилися, треба виривати «на характері».

Інформаційний департамент ФК «Минай»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
Всі новини