27745
16:37 24.082020

У Перечині відбулися змагання, присвячені Дню Незалежності. ФОТО

Спорт 8617

Вчора, 23 серпня, в Перечинській ОТГ проводилися спортивні змагання присвячені Дню Незалежності. На окремі коментарі щодо карантину скажу вам так. Коронавірус нікуди не подівся, але ми повинні вчитися з ним жити, бо на думку лікарів всього світу він буде серед нас ще як мінімум рік, а може й два. Тому змагання проходили з максимальним дотримання карантинних вимог, повідомляє міський голова Перечина Іван Погоріляк.

У змаганнях з міні-футболу взяло участь 8 команд. Команда складалася із п’яти гравців, а футбольне поле було розділене на два майданчики.

У підсумку перше місце завоювала команда ФК “Перечин”, друге і третє відповідно зайняли юні футболісти Перечина, команда “Парі матч” та команда ВК “Дубриничі”.

Вперше проводили змагання з пакового волейболу – це гра чотири на чотири. Гра цікава й дуже динамічна. У цих змаганнях участь брали шість команд. Прогнозовано переможцем стала команда ВК “Перечин”, а друге і третє місця зайняли команди із сіл Невицьке та Зарічева.

Досить багато учасників було і в змаганнях з тенісу серед “початківців”, вони проходили на тенісному корті ДЮСШ. Перемогу здобув Сергій Щербанич.

У спортивному залі ДЮСШ змагалися спортсмени з гри в настільний теніс.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах