27957
11:25 3.092020

«Минай» не зміг втримати переможний результат у протистоянні з «Ворсклою». ФОТО

Спорт 9006

Вчора, 2 вересня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся товариський поєдинок між чемпіоном Першої ліги («Минаєм») та минулорічним фіналістом Кубка України (полтавською «Ворсклою»).

Це була друга зустріч «Минаю» та «Ворскли» за останні п’ять днів. 29-го серпня колектив Василя Кобіна здобув перемогу з рахунком 4:2, а 2-го вересня команда Юрія Максимова взяла реванш.

Легкою цю перемогу для «ворсклян» не назвеш, адже минайці гідно протистояли міцному супернику і більшість ігрового часу лідирували в рахунку.

Вже на 13-й хв. зустрічі зусиллями новачків «Минай» вийшов уперед: подача кутового у виконанні Дениса Кожанова завершилася результативним ударом головою від Антона Шиндера. За кілька хвилин досвідчений нападник господарів міг подвоїти перевагу своєї команди, проте йому забракло влучності.

У другому таймі у складі минайців з’явилося кілька гравців, що перебувають на перегляді. Через це у діях господарів спостерігалася незіграність, чим на 58-й хв. скористалася полтавська команда. Денис Васін вийшов віч-на-віч з Антоном Каніболоцьким і впевнено переграв його (1:1).

На цьому «ворскляни» не зупинилися і на 70-й хв. провели друге взяття воріт: переможний гол в активі Владислава Кулача.

Наприкінці зустрічі господарі поля помчали відіграватися, однак успіхом штурм воріт Павла Ісенка не увінчався. Фінальний свисток Ярослава Козика зафіксував вольову перемогу «Ворскли» з рахунком 1:2.

Нагадаємо, що вже через десять днів, 13 вересня, «Минай» дебютуватиме в УПЛ. На ужгородському стадіоні «Авангард» закарпатський ФК прийматиме «Олександрію».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах