28260
14:23 17.092020

«Минай» підсилився двома легіонерами

Спорт 2919

Замбійський захисник Шеммі Маємбе та іспанський півзахисник Каппарос Руїс Едгар стали гравцями «Минаю».

Шеммі Маємбе – перший футболіст з африканського континенту в «Минаї». Цього тижня він підписав контракт із закарпатським клубом.

Шеммі – 22-річний фланговий захисник. Останній його клуб – «Зеско Юнайтед» – це найсильніша команда цієї країни, яка регулярно грає у Африканській Лізі чемпіонів.

Шеммі також є гравцем юнацької та молодіжної збірної Замбії, з якою грав у Кубку Африканських націй. У складі U-20 виступав на чемпіонаті світу в 2017-му році. І навіть відзначався там у воротах Німеччини.

Замбієць вже довгий час тренується з командою та навіть взяв участь у товариських поєдинках із «Ворсклою» перед стартом в УПЛ.

23-річний Каппарос Руїс Едгар народився біля Барселони, почав займатися футболом в Іспанії, а саме в системі клубу «Жирона», де до 2015 року захищав кольори молодіжної команди. В тому ж році перейшов до словацького клубу «Тренчин», де також виступав за молодіжний склад. Далі футбольна доля завела Едгара в Молдову («Зоря» Бєльці, де колись грав Ігор Ощипко), Грузію («Зугдіді). В 2017-му році підписав контракт з новачком УПЛ, рівненським «Вересом». Грав за першу команду у Кубку України та дубль, де був одним з найкращих гравців. Далі грав за клуби нижчих дивізіонів Італії та Іспанії.

Едгар вже довгий час тренується із закарпатською командою і встиг дебютував за «Минай» в матчі U-21 та потрапив у заявку на гру основної команди, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах