28267
11:35 18.092020

Головний тренер ФК «Ужгород»: «Хлопці показали, що вони не слабші за суперника, який бореться за вихід у Прем’єр-лігу»

Спорт 2536

Коуч «Ужгорода» Володимир Васютик прокоментував клубній пресслужбі кубковий поєдинок проти «Агробізнеса», який завершився мінімальною перемогою суперника з рахунком 0:1.

Чи залишились задоволені грою ваших підопічних?

– В цілому, звичайно, хотіли перемогти, ставили перед собою найвищі цілі. Шкода, що невдалося це виконати. Справді, досить серйозний суперник був. Готувалися до нього, розбирали його. Розуміли, що десь за класом, якщо в цілому взяти їхню і нашу команди, то вони сильніші. Але, звичайно, ми могли за організацією, правильно побудувавши гру, здобути результат. Звісно, результатом незадоволені, тому що програли. Але якщо не брати до уваги результат, то хлопці показали, що вони не настільки слабші за суперника, який бореться за вихід в Прем’єр-лігу, ставить перед собою найвищі цілі в Першій лізі. Тому нам є над чим працювати, бачимо моменти для свого зростання. Я подякував хлопцям за гру, за самовіддачу. В цьому плані претензій до них немає.

Читайте також: Волочиський «Агробізнес» вибив «Ужгород» з Кубка України

Чи здивував чимось суперник? Своїми діями, тактичними схемами?

– Ми готувалися до такої гри, знали, як вони будуть грати. Тим більше, що з Олександром Чижевським я декілька років працював у тренерському штабі, знаю його вимоги, на чому він будує гру. Ми готові були до такої гри. На початку матчу ми прогавили гольовий момент, а далі по суті вони нам нічого такого страшного і не створили.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах