28685
14:32 6.102020

На Закарпатті відбувся турнір із шашок «Золота осінь»

Спорт 4837

Турнір «Золота осінь» є традиційним і проводиться щороку о цій порі. Він популярний серед шашкістів і викликає неабиякий інтерес серед численних любителів шашкової гри нашого регіону. Цьогорічний, звичайно, теж не став винятком у цьому відношенні.

У змаганнях взяло участь 14 спортсменів з Ужгорода, Перечина та, відповідно, Ужгородського та Перечинського районів. Для нинішніх умов і ситуації в країні – це досить пристойна явка гравців. Склад учасників виявився сильним і всі очікували на цікавий ігровий сценарій.

Подальший хід турніру підтвердив очікування багатьох прихильників шашок.

З першого туру спортсмени почали у безкомпромісній, навіть азартній боротьбі. Кожна партія була відповідальною і наповнена цікавими ідеями та задумами. В умовах гострого суперництва і напруженої конкуренції лідируючу гонку очолив кмс Іван Дьордяй (Ужгородський р-н) та кмс Михайло Рішко (м. Ужгород). Відрив з кожним туром від решти учасників збільшувався.

Переможцем на фініші виявився Іван Дьордяй, який показав результативну і змістовну гру. Його результат – 23,5 очка. На другому місці опинився Михайло Рішко– 22,5 очка.

Порадувала своєю грою кмс Галина Віхніна (м. Ужгород), яка випередила багатьох чоловіків і посіла третє почесне місце. Її результат – 20,5 очок.

Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами, повідомляє Управління у справах культури, молоді та спорту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах