28840
19:39 18.102020

Закарпатські спортсмени взяли участь у Кубку України з військово-спортивного багатоборства

Спорт 3015

9-11 жовтня в Києві пройшов Кубок України серед дорослих імені генерала Кульчицького з військово-спортивного багатоборства.

“Участь у змаганні взяли представники 15 областей: Київської, Харківської, Кіровоградської, Запорізької, Одеської, Закарпатської, Львівської та ін. Це найкращі бійці з нашого виду спорту. Приємно, що головний склад – це військовослужбовці, які демонструють дуже гарну техніку і наснагу до перемоги”, – зазначив президент національної федерації військово-спортивних багатоборств Андрій Ярошевський.

У перший день пройшла стрільба з пневматичної гвинтівки по мішені. Наступного дня – всестильовий бій, а в заключний – фінальні поєдинки. Всестильовий бій відзначається поєднанням жорсткої ударної і борцівської техніки, больових та задушливих прийомів, повідомив ПроЗак.

Закарпаття на Кубку України представили спортсмени: Лата Павло (60кг), Лата Петро (60 кг), Василь Морквич (75кг) та Руслан Тихонов (70кг), тренер – майстер спорту з бойового самбо Степан Молнар.

Закарпатські бійці виступили гідно, але зупинилися за крок до п’єдисталу. Нагадаємо, що на чемпіонаті України минулого року Василь Морквич став переможцем, проте змагання набирають обертів, а спортсмени стають все сильнішими. А кращий результат серед закарпатців цього разу показав Лата Павло – 4 місце по сумі двох дисциплін.

Почесним гостем змагань став український борець греко-римського стилю, призер Олімпійських ігор Жан Беленюк, який на урочистому відкритті мотивував учасників до перемог та якісних поєдинків.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах