28959
13:47 26.102020

Із Хуста до Велятина: традиційна «Десятка до Пинті» таки відбулася. ФОТО

Спорт 6690

Бігти не задля медалі й фінішного протоколу, а для популяризації здорового способу життя, для відчуття позитивних емоцій, перемоги над лінню та поганим самопочуттям… Саме такі бажання минулої суботи об`єднали бігунів міста над Тисою, які взяли участь у fun run-забігові під назвою “Десятка до Пинті”.Стартували в Хусті біля центрального стадіону, фінішували – на території туристичного комплексу “Теплі води” в с.Велятино.

Традиційно організатором спортивної події виступило ГО “Велооб`єднання”.

“Десятка до Пинті” – це забіг, який завжди проводився у рамках “Пинтя фест”. Однак цьогоріч через об’єктивні причини фестиваль не відбувся, та ми, ГО “Велооб’єднання”, вирішили зберегти традицію і пробігти вже традиційний маршрут протяжністю 10 кілометрів від Хуста до Велятина.

Метою заходу є популяризація та залучення людей до здорового способу життя і бігу, формат – fun run: без переможців і переможених – лише позитивні емоції. А цьогоріч це ще й night run.

Дякуємо всім учасникам, які долучилися до нашого свята бігу, зокрема небайдужим ентузіастам, які абсолютно безкоштовно допомогли нам у його проведенні. Своєю допомогою вони додали заходу яскравості та колориту”, – розповів “Карпатському об’єктиву” один із організаторів Андрій Козир.

І дійсно, цьогорічний забіг став ексклюзивним, адже вперше учасники, а це близько п’яти десятків бігунів, бігли під вечір, що додавало особливої атмосферності. Організатори ретельно подбали про безпеку: всі бігли в спеціальних жилетах із світловідбиваючими браслетами на ногах та яскравими браслетами на руках. Маршрут бігунам освітлювала фура, що супроводжувала їх аж до самого фінішу. А настрій піднімав запальний сет від діджея.

Після фінішу кожен учасник отримав символічну медаль та відновив свої сили смачним частуванням у приємному товаристві однодумців.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах