28989
15:16 28.102020

Голкіпер ФК «Минай» Антон Каніболоцький: «Треба ставити перед собою максимальні задачі»

Спорт 2322

У міжсезоння закарпатський клуб поповнив іменитий воротар – чемпіон України, володар Кубка та Суперкубка, екс-гравець національної та молодіжної збірної Антон Каніболоцький.

Він склав конкуренцію на цій позиції одному з лідерів команди – Андрію Поповичу. І за цей період він вже двічі виходив у старті «Минаю» – в матчі Кубку із «Поліссям» та в останній грі УПЛ із «Колосом».

Про свої враження від перебування у закарпатському клубі він розповів пресслужбі:

«З «Колосом» ми показали хорошу гру. Дуже шкода, що не вистачило нам концентрації та пропустили необов’язкові голи відразу після того як забили. Це трохи по психології б’є. Але якщо ми і далі будемо демонструвати таку якість гри і не будемо повторювати таких помилок, то результат буде ще краще.

У нас дуже хороший колектив, з яким хороше взаєморозуміння – і на полі, і поза ним. Я задоволений, що зараз граю у «Минаї». В клубі зібрана дуже хороша молодь. Вважаю, що нам по силам бути навіть у топ-7. Це не фантастична мета, а цілком адекватна. Так, ми новачки і можливо нас хтось недооцінює, але це не так – у нас гравці високого рівня. Але треба ставити перед собою максимальні задачі. Хотілося б навіть потрапити у зону єврокубків. Це був би великий успіх для нашого клуба.

Чому вирішив перейти в ФК «Минай»? В той період я шукав команду і мені зателефонував Василь Кобін та запропонував перейти. Я подумав і погодився. Зрештою, я знаю, що ця людина розбирається в футболі і було цікаво з ним попрацювати. Плюс прагнув залишитися в Україні, а не їхати за кордон. Хотілося бути ближче до дому.

Щодо своєї першої гри за клуб (кубкова гра з «Поліссям»), то так, я там пропустив прикрий гол. Тоді прийняв рішення зафіксувати м’яча, який на мене летів з кутового, а треба було зіграти простіше і вибити його кулаками, враховуючи, що був дощ і м’яч був мокрим. І вийшло так, що його випустив. Але це футбол і без помилок не обходиться, на жаль.

Загалом, мені гра «Минаю» імпонує. Зараз всі команди намагаються грати через пас, саме так виходять з оборони і воротарям доводиться грати ногами. Хоч і не завжди у нас все ідеально виходить. Але ж ми можемо і у довгий м’яч зіграти, все залежить від суперника, як він вибудовує свою гру.

Настрій на «Рух»? Бойовий, як і на всі інші матчі УПЛ. Це наш конкурент, тому буде принципова гра, в якій дуже хочеться перемогти».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах