29087
13:44 8.112020

ФК «Минай» не зумів втримати позитивний результат у протистоянні з «Десною»

Спорт 6504

Вчора, 7 листопада, ФК «Минай» зіграв черговий поєдинок в найелітнішому футбольному дивізіоні України. У рамках 9-го туру УПЛ колектив Василя Кобіна зустрічався з чернігівською «Десною».

Протистояння минайців та чернігівців повинно було відбутися на полі останніх, але, оскільки Чернігів перебуває у червоній зоні карантинних обмежень, гру перенесли до Києва.

Виїзний поєдинок проти учасника єврокубків закарпатська команда розпочала доволі жваво і вже на 5-й хв. могла повести в рахунку. Футболіст «Десни» Андрій Гітченко у власному штрафному майданчику зіграв рукою, за що арбітр призначив пенальті. Вирок Роман Блавацького взявся виконувати Нурієв, однак відзначитися Анатолій не зміг. Із «позначки» 7-й номер гостей пробив у стійку.

Попри те, що «Десна» більше володіла м’ячем, гострішими в нападі були саме футболісти «Минаю». Ще до перерви забивати могли Андрій Ткачук та Данило Книш, але обом забракло влучності. У першому епізоді гостей врятував Євген Паст, а в другому – гравець команди-гостей пробив вище воріт.

На екваторі другої 45-хвилинки моменти виникли в Анатолія Нурієва та Данила Книша, проте як і в першому таймі, відзначитися цим гравцям не вдалося. Удар 7-го номера взяв голкіпер, а постріл 17-го – був неточним.

Опісля перший гольовий епізод виник у «Десни». І чернігівці зуміли витиснути максимум із мінімуму. Юхим Конопля на 80-й хв. прострілив з правого флангу в центр штрафного майданчика на Пилипа Будківського, який з близької відстані «розстріляв» голкіпера (1:0). Як показав повтор, взяття воріт відбулося з офсайду, однак лайнсмен положення поза грою не угледів, а системи VAR на цьому поєдинку не було.

У завершальній 10-хвилинці минайці помчали вперед, сподіваючись відігратися, однак їх спроби успіхом не увінчалися. Єдиний момент, котрий вартує уваги, відбувся на 82-й хв: Кирило Меліченко завдавав прицільного удару по воротах Євгена Паста, але голкіпер урятував свою команду.

Наступний поєдинок головна футбольна команда Закарпаття зіграє 15 листопада. Це буде перенесений матч 1-го туру проти ФК «Львів».

«Десна» (Чернігів) – «Минай» – 1:0 (0:0)

Гол: Пилип Будківський 80.

«Десна»: Євген Паст, Йоонас Тамм, Владислав Огіря, Леван Арвеладзе (Андрій Домбровський 46), Владислав Калітвінцев (Віталій Єрмаков 88), Єгор Картушов, Дмитро Хльобас (Андрій Тотовицький 46), Михайло Мудрик (Олексій Гуцуляк 71), Андрій Гітченко, Юхим Конопля, Пилип Будківський (Максим Дегтярьов 88).

Головний тренер – Олександр Рябоконь.

«Минай»: Антон Каніболоцький, Олександр Сніжко (Рустам Ахмедзаде 84), Тарас Саків, Антон Шиндер (Олексій Хахльов 73), Денис Кожанов (Василь Пиняшко 61), Андрій Ткачук (Терсайу Малепе 84), Шеммі Маємбе, Анатолій Нурієв, Міслав Матіч, Данило Книш, Кирило Меліченко.

Головний тренер – Василь Кобін.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини