29106
15:12 10.112020

Мукачівська команда зазнала мінімальної поразки на всеукраїнській арені

Спорт 2276

Колектив з міста над Латорицею зіграв 8-й поєдинок в аматорському чемпіонаті України з футболу сезону 2020/21. На своєму полі команда Віктора Яічника приймала львівські «Карпати».

Протистояння мукачівців та львів’ян вийшло доволі рівним. Інтрига в поєдинку зберігалася зі стартового до фінального свистка, а долю зустрічі вирішив один епізод.

На 65-й хв. гості заробили право на штрафний удар, з якого почалася верхова передача у штрафний майданчик: кіпер господарів, зігравши на виході, відбив м’яч у гравця команди-суперника, від якого круглий влетів у сітку воріт.

На завершальній фазі поєдинку мукачівці намагалися відігратися, проте забити рятівний гол їм так і не вдалося. У підсумку матч завершився мінімальною перемогою «Карпат» з рахунком 0:1.

У 8 поєдинках МФА «Мункач» набрала 11 очок, що дозволило їй розміститися на четвертій сходинці в групі №1. На 2–3-му місцях розташувалися «ОДЕК» (Рівненська обл.) та «Нива» (Тернопільська обл.), в активі яких по 14 залікових балів. А лідирує в чемпіонаті «Юність» (Львівська обл.), котра в 7 поєдинках здобула 16 пунктів.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах