29132
11:45 13.112020

На Закарпатті стартує марафон добра #менінебайдуже

Спорт 4188

16-го листопада на Закарпатті стартує благодійний марафон, що триватиме 7 днів і охопить усі куточки нашого краю. Ініціювала ексклюзивний захід команда молодих закарпатців, зокрема ідея його проведення належить хустянину, головному організатору “Khust Halfmarathon” Андрію Козиру.

“Ідею проведення такого марафону виношував не один день: радився зі знайомими, як краще й ефективніше його провести, щоб дійсно мати хороший результат, адже наша мета – зібрати кошти на завершення ремонту інфекційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні. Поступово зібралася команда однодумців, з якими й втілюватимемо цю ідею в життя. Однак розраховуємо на підтримку кожного в силу своїх можливостей, адже ви можете обрати свій спосіб – пробігти чи пройти з друзями певну відстань й особисто зробити внесок, передати кошти мені під час маршруту чи відправити їх на спеціальний рахунок тощо. Головне – це об`єднатися заради спільної мети, бо разом ми можемо зробити набагато більше, ніж поодинці”, – поділився з “Карпатським об’єктивом” Андрій Козир.

До слова, #менінебайдуже – це не тільки соціальний проєкт. Крім основної мети – збору коштів для лікарні – він заохочує до здорового та активного способу життя, адже протягом 7 днів Андрій Козир долатиме майже марафонські відстані з одного населеного пункту Закарпаття в інший.

“7 днів – 7 можливостей приєднатися до доброї справи не тільки фінансово, але й разом із друзями, однодумцями пробігти певну відстань. Стартуватиму 16-го листопада о 12.00 годині в Рахові. Тож якщо тобі не байдуже – приєднуйся до нас”, – анонсує Андрій.

Внесок можна зробити особисто на маршруті заходу або ж відправити на картку 5168 7422 1972 7843 (Козир Андрій).

Всі деталі – на сторінці в соцмережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/marathondobra.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах