29465
17:29 14.122020

«Минай» відібрав очки від полтавської «Ворскли»

Спорт 2502

У суботу, 12 грудня, відбувся поєдинок 13-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та «Минаєм».

Колектив Юрія Максимова був фаворитом протистояння, однак закарпатці зуміли дати відсіч претенденту на медалі і вивезли із Полтави один заліковий бал. Була можливість у нашої команди навіть здобути дебютну виїзну перемогу в еліті українського футболу, та гравцям забракло досвіду і майстерності.

Минайці потужно діяли на старті гри і вже на 14-й хв. повели в рахунку: Анатолій Нурієв увірвався у штрафний майданчик «ворсклян» і прицільним ударом з-під захисника вразив ворота господарів.

Полтавський колектив після пропущеного голу помчав відіграватися і протягом чотирьох хвилин, у період з 23-ї до 27-ї, двічі увігнав м’яч і сітку воріт «Минаю». Проте в обох епізодах взяття воріт було скасовано – лайнсмен зафіксував офсайд.

У другому таймі команди обмінялися 100-відсотковими моментами: якщо «Ворскла» свій епізод реалізувала (Ігор Пердута прострілив у центр воротарського майданчика, де Данило Кравчук переправив м’яч у ворота), то «Минай» підвела реалізація (Василь Пиняшко вийшов один на один з голкіпером, переграв його, але до того часу на лінію воріт став захисник, який у підсумку парирував удар).

У завершальній 20-хвилинці гольових нагод не виникало, тож гра завершилася внічию – 1:1. Такий результат для закарпатського ФК можна вважати задовільним. На зимову перерву колектив Василя Кобіна йде на 11-ому місці турнірної таблиці. Поновляться змагання у середині лютого наступного року.

«Ворскла» (Полтава) – «Минай» – 1:1 (0:1)

Голи: Данило Кравчук 63 – Анатолій Нурієв 14.

«Ворскла»: Дмитро Різник, Вадим Сапай (Іван Пешич 54), Сергій Яворський, Альюн, Ігор Пердута, Наджееб Якубу (Павло Ребенок 70), Олександр Скляр, Давід Пуцлін, Артем Челядін (Данило Кравчук 61), Ібрахім Кане, Дмитро Щербак (Денис Васін 46).

Головний тренер Юрій Максимов.

«Минай»: Андрій Попович, Олександр Сніжко (Олексій Хахльов 90), Тарас Саків, Антон Шиндер, Денис Кожанов (Ріпо Малепе 46), Андрій Ткачук (Олег Голодюк 68), Василь Пиняшко (Данило Книш 68), Анатолій Нурієв (Олексій Шпак 80), Міслав Матіч, Максим Лопирьонок, Кирило Меліченко.

Головний тренер Василь Кобін.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах