29937
11:25 8.022021

3 золота, 1 срібло та 4 бронзи взяли хустяни на Чемпіонаті області з боксу

Спорт 6609

Нещодавно у Берегові проходили чемпіонати області з боксу, участь у яких взяли декілька вікових груп: юнаки та дівчата 2008-2007 років народження, юніори та юніорки 2006-2005 років народження, чоловіки та жінки до 22 років. Усього – близько 130 учасників із різних куточків Закарпаття.

Уже за доброю традицією у боксерських поєдинках за титул кращих боролися і юні вихованці хустського тренера Миколи Ковчара з БК “Спартак”. Хлопці продемонстрували високу майстерність, показавши запеклі бої та завоювавши солідний пакет нагород.

Так, на п’єдестал пошани у своїх вагових категоріях піднялися Василь Ланьо, Максим Панця та Денис Холод – власники золотих медалей. Другу сходинку й відповідно срібно завоював Кирил Турдай, бронзовими призерами стали Ярослав Суринець, Богдан Сомош, Роман Сомош та Богдан Сабов.

“Відбір кращих боксерів краю до участі у чемпіонаті України проходить у два етапи: перший – чемпіонат області, другий – зональний чемпіонат України для західного регіону. Тож мені приємно, що попри карантинні перерви й неможливість повноцінно тренуватися, мої вихованці показали хорошу фізичну підготовку, витривалість, вміння швидко приймати рішення і як результат – матимуть нагоду змагатися у фінальних поєдинках. Так, Василь Ланьо наразі активно готується до чемпіонату України, а Максим Панця та Денис Холод – до зонального чемпіонату України. Тож продовжуємо тренуватися, щоб гідно представити наш край на всеукраїнському рингу”, – розповів тренер Микола Ковчар.

Ми пишаємося нашими боксерами та їхнім наставником, завжди вболіваємо за них, тримаємо кулаки та віримо в нові перемоги!

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах