30207
13:54 25.022021

Зимова першість Закарпаття з футболу: анонс матчів 4-го туру

Спорт 2535

Для футбольних гурманів – порція-представлення перших ігор другого кола.

Група А

(м. Ужгород, стадіон «Авангард»)

27 лютого (субота)

10.30. «Зірка-SPAR» (Лінці) – «Сокіл» (Кінчеш)

Зустрічаються один із лідерів групи з її аутсайдером. Таким чином фаворитом є номінальні господарі. Та матч може вийти безкомпромісним. По-перше, аутсайдерство «Сокола» умовне, оскільки він має ще гру в запасі. По-друге, маємо все ж суперництво команд із одного району. А такі поєдинки часто виходять за межі розташування команд у турнірній таблиці. Зрештою, учасники першості вже відіграли поєдинки першого кола (у ньому «Сокіл» поступився «Зірці» 1:3), а отже підтягнули фізичні кондиції. На перше місце вийдуть настрій колективів і їхні фізичні кондиції, які куються ще й під час тренувань.

13.00. «Локомотив-Чоп» – «Минай» U-17

У цій парі лідер зустрічається з одним із аутсайдерів. Та знову ж: третя позиція минайців умовна. У них і гра в запасі, і суперництво в першому колі із залізничниками видалося на славу (2:2). Зрештою, і дербі Ужгородщини щось та значить. Матч дасть відповідь, у кого більші лідерські амбіції. А козирі для перемоги обидва суперники мають.

Група В

(м. Ужгород, стадіон «Авангард»)

26 лютого (п’ятниця)

15.00. МФА «Мункач» (Мукачево) – «Медея» (Оноківська ОТГ)

Одна з центральних ігор усього 4 туру. Зустрічаються лідери групи. У першому поєдинку «Медея» несподівано здолала «Мункач» (1:0), отож інтрига полягає в тому, чи зуміють мукачівці взяти реванш.

27 лютого (субота)

15.00. «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – СДЮСШОР (Ужгород) U-17

Відвертий аутсайдер гратиме з третьою командою групи. У футболістів із Невицького наявні серйозні проблеми. Команда в трьох іграх пропустила 31 м’яч. Притому сама взагалі не відкрила лік забитим. Отож насамперед поєдинок важливий для номінальних господарів: чи зуміють вони з трьох попередніх невдач зробити висновки та чи спроможуться на реванш після 0:6 від нинішнього суперника.

Група С

(с. Дерцен, спортивний комплекс МФА)

28 лютого (неділя)

11.45. СДЮСШОР (Ужгород) U-16 – МФА «Мункач» U-16

Найімовірніше, і цей поєдинок видасться непростим. Адже в першому колі в матчі між цими суперниками зафіксована поразка ужгородців із мінімальним рахунком – 3:4. Отож, мабуть, матимемо знову серйозне ужгородсько-мукачівське дербі. «Мункачу» потрібні очки, щоб закріпитися серед лідерів, а СДЮСШОРівцям – щоб відкрити лік набраним заліковим пунктам, хоч ще й надією жевріє гра в запасі.

14.00. «Колос» (Іванівці) – МФА «Мункач» U-17

Аутсайдер зустрічається з лідером групи. У першому колі «Колос» поступився візаві 1:6, тож цей поєдинок для команди з Іванівців повинен стати справою честі. А «Мункач», звісно, не налаштований віддавати суперникам по групі перше місце. Отож поєдинок може стати більш інтригувальним, ніж до «екватора».

Група D

(м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик»)

28 лютого (неділя)

11.45. «В.Копаня» – «Бужора» (Іршава)

Аутсайдер зустрічається з одним із лідерів (перша гра – 1:6). Команди різні за класом, отож «В.Копані» буде важко взяти очки. Головне – усе ж не стільки думати про результат, скільки про пильність у захисті.

14.00. «Боржавське» – «Севлюш» (Виноградів)

Ще один матч у групі різних за класом суперників. Пісдя поразки в першому колі «Боржавського» від «Севлюша» 1:8 і тепер важливо номінальним господарям тактично грамотно й надзвичайно уважно зіграти в захисті, щоб не припуститися такої кількості помилок, як у попередньому протистоянні з виноградівцями.

Група Е

(м. Хуст, стадіон «Карпати»)

27 лютого (субота)

11.45. «Карпати» (Дубове) – «Авангард» (Тересва)

Зустрічаються аутсайдери групи. Щоправда, в авангардівців на три очки більше, але в карпатівців на гру менше. Футболісти з Тересви забагато пропускають, але й суперник не особливо забиває. Водночас у першій грі нинішні номільнальні гості виграли в «Карпат» 4:1. Утім, на етапі насиченої підготовки до сезону можуть бути які завгодно несподіванки.

14.00. «Хуст» – «Терново»

Зустріч різних за класом команд, та все ж лідерів групи. Обидва колективи потужні в атаці. У попередній грі хустяни перемогли 4:3. Цього разу навряд чи гра буде легшою.

Група F

(м. Хуст, стадіон «Карпати»)

28 лютого (неділя)

11.45. «Карпати» (Рахів) – «Верховина» (Міжгір’я)

У команд однакова кількість очок, відповідно четверте й третє місця. У першому колі вищий за класом суперник поступився «Верховині» 1:3. Однак в останньому, третьому турі, у протистоянні з «Вільхівцями» рахівська команда продемонструвала, що поступово налагоджує свою звичну гру. Чи зможе вона цього разу взяти реванш у міжгірців, котрі так само думатимуть лише про перемогу…

14.00. «Вільхівці» – «Іза»

Гра лідерів. В обох суперників по 6 очок. А в очному протистоянні першого кола зафіксована перемога «Вільхівців» – 2:1. Думається,і цього разу, ніхто так просто очки не віддаватиме.

Що ж, команди вже встигли набрати певної форми, і на старті другого кола здатні показати не менш результативний футбол. Притому, можливо, і з непоступливішим характером.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини