30570
11:29 1.042021

Відомий перший фіналіст Зимової першості Закарпаття з футболу

Спорт 3238

Вчора, 31 березня, відбувся півфінальний поєдинок Зимової першості області з футболу 2021. У боротьбі за вихід до фіналу зійшлися МФА «Мункач» (Мукачево) та ФК «Севлюш» (Виноградів).

Представникам міста над Латорицею вдалося забити швидкий гол. Вже на 9-й хв. зустрічі вони опинилися попереду – 1:0 (господарі поля заробили право на 11-метровий удар, який взявся виконувати Ілля Западнюк; голкіпер «Севлюша» удар із «позначки» парирував, однак футболіст «Мункача» вдало зіграв на добиванні й увігнав круглого у сітку воріт).

Відновити статус-кво виноградівцям удалося на початку другого тайму. Мукачівці не за правилами зіграли у власному штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Михайло Чедрик і за кілька секунд збільшив свій гольовий доробок до 16-ти м’ячів.

У завершальній третині основного часу зустрічі моменти для взяття воріт виникали як в одних, так і в інших, однак змінити рахунок на табло (1:1) не вдалося нікому, тож на команди чекала серія післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися гравці «Севлюша», які реалізували всі свої удари, натомість мукачівці одного разу схибили. Підсумковий рахунок зустрічі – 1:1 (пен. 3:5).

Другий фіналіст Зимової першості Закарпаття 2021 стане відомий 3 квітня. У боротьбі за вихід до фіналу ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) протистоятиме ФК «Терново».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах