30604
16:14 5.042021

Зимова першість Закарпаття з футболу: інтригуючі двобої за вихід до фіналу

Спорт 3376

Минулого тижня відбулися поєдинки 1/2 фіналу Зимової першості області з футболу 2021. Обидва протистояння проходили за доволі рівної гри і тримали в напрузі до фінального свистка.

«Медея» (Оноківська ОТГ) – «Терново»

Перший півфінальний поєдинок відбувся 31 березня: МФА «Мункач» (Мукачево) на своєму полі приймала виноградівський «Севлюш».

Представникам міста над Латорицею вдалося забити швидкий гол. На 9-й хв. господарі поля заробили право на 11-метровий, який узявся виконувати Ілля Западнюк. Голкіпер «Севлюша» удар із «позначки» парирував, але футболіст «Мункача» вдало зіграв на добиванні й увігнав м’яч у сітку воріт (1:0).

Відновити статус-кво виноградівцям удалося на початку другого тайму. Мукачівці не за правилами зіграли у власному штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Михайло Чедрик і за кілька секунд збільшив свій доробок до 16 голів (найкращий показник у цьогорічному турнірі).

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Севлюш» (Виноградів)

У завершальній третині основного часу зустрічі моменти для взяття воріт виникали в обох суперників, однак змінити рахунок на табло (1:1) не вдалося нікому, тож на команди чекала серія післяматчевих пенальті. Влучнішими виявилися гравці «Севлюша», які реалізували всі свої удари, натомість мукачівці одного разу схибили. Підсумковий рахунок зустрічі – 1:1 (пен. 3:5).

Другий півфінальний матч відбувся 3 квітня: «Медея» (Оноківська ОТГ) зустрічалася з «Терновим». Усі головні події в цьому поєдинку розгорнулися після перерви.

Перша половина протистояння завершилася без забитих м’ячів, а от у другій частині зустрічі відбулося три взяття воріт. На 52-й хв. Віталій Медведєв вивів «Медею» вперед, однак втримати позитивний результат і довести справу до перемоги гравцям ФК з Оноківської ОТГ не вдалося. Футболісти «Тернова» після пропущеного м’яча додали й зуміли переломити хід протистояння на свою користь.

На 79-й хв. Михайло Цилєв зрівняв рахунок, а в компенсований арбітром час Юрій Каганець приніс «Тернову» вольову звитягу (1:2).

Таким чином у фіналі Зимової першості Закарпаття 2021 зіграють «Севлюш» та «Терново». Фаворитом протистояння видаються виноградівці, проте колектив з Тячівщини вже довів, що здатен на сенсації, тож очікуємо на цікавий двобій за перемогу в престижному обласному турнірі.

Олег МИКИТА

Фото: Закарпатська асоціація футболу

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини