30612
13:38 6.042021

«Минай» та «Колос» голів не забивали

Спорт 3114

У неділю, 4 квітня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся поєдинок 20-го туру української Прем’єр-ліги з футболу між «Минаєм» та ковалівським «Колосом».

Цілі на сезон у минайців та ковалівців різняться: якщо колектив Миколи Цимбала боротеться за «виживання», то команда Руслана Костишина намагається пробитися в єврокубки. Об’єднує ці команди те, що і господарям, і гостям у згаданій грі необхідно було брати очки, аби хоча б трохи наблизитися до виконання поставлених завдань.

Перший тайм пройшов за переваги ковалівців. Колектив Руслана Костишина більше володів м’ячем і частіше створював небезпечні моменти. Дві чудові нагоди для взяття воріт були у Володимира Лисенка, та досвідчений форвард реалізувати їх не зумів. На 11-й хв. 7-й номер «Колоса» головою замикав верхову передачу Микити Кравченка, але м’яч по-зрадницьки влучив у стійку і відскочив у руки голкіперу. А на 24-й хв. Володимир Лисенко не зміг реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем: Андрій Попович майстерно ліквідував загрозу біля власних воріт.

Своє ім’я в графу «забиті м’ячі» також міг вписати Денис Антюх, та його удар зі штрафного майданчика на 28-й хв. парирував голкіпер.

Друга половина зустрічі проходила за іншим сценарієм, і гольові моменти створювали виключно футболісти «Минаю». Тільки Анатолій Нурієв мав чотири нагоди, щоб вивести свою команду вперед, та реалізація того дня півзахисника була на неналежному рівні. На 56-й хв. його удар головою відбив Євгеній Волинець, а на 64-й – постріл з лінії карного майданчика прийняв на себе оборонець. Міг Анатолій Нурієв забити і на 75-й та 90-й хвилинах, однак спочатку м’яч після дальнього удару пролетів повз ворота, а згодом постріл з гострого кута парирував воротар. А між цим гольова нагода виникла в Угочукву Огбонная, та з вигідної ударної позиції нігерієць пробив мимо воріт.

У підсумку поєдинок завершився з рахунком 0:0. «Минай» набирає 15 очок і наздоганяє ФК «Львів», який іде 12-м. У 21-му турі представники Срібної Землі зустрінуться з конкурентом за збереження прописки в УПЛ – львівським «Рухом». Гра відбудеться 11 квітня на полі суперника.

«Минай» – «Колос» (Ковалівка) – 0:0 (0:0)

«Минай»: Андрій Попович, Денис Кожанов (Рустам Ахмедзаде 88), Олександр Петрусенко, Василь Пиняшко (Угочукву Огбонная 82), Андрій Ткачук, Антон Шиндер (Артем Мілевський 82), Максим Лопирьонок, Анатолій Нурієв, Шеммі Маембе, Тарас Саків, Міслав Матіч.

Головний тренер – Микола Цимбал.

«Колос»: Євгеній Волинець, Микита Кравченко, Віталій Гавриш, Кирило Петров, Олександр Чорноморець, Вадим Мілько, Павло Оріховський (Альваро Нгамба 78), Денис Антюх (Євгеній Смирний 68), В’ячеслав Чурко, Олег Ільїн (Мамаду Данфа 68), Володимир Лисенко (Дмитро Хльобас 78).

Головний тренер – Руслан Костишин.

Результати інших матчів 20-го туру:

«Дніпро-1» – «Львів» – 5:1,

«Маріуполь» – «Інгулець» (Петрове) – 4:3,

«Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) – 0:2,

«Десна» (Чернігів) – «Олімпік» (Донецьк) – 2:0,

«Ворскла» (Полтава) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:2,

«Олександрія» – «Динамо» (Київ) – 1:2.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини