32380
13:39 3.082021

Мукачівські футболісти здобули виїзну перемогу

Спорт 4279

Минулого вікенду відбулися поєдинки 2-го туру Другої ліги України з футболу сезону 2021/21. Мукачівський «Мункач» 31 липня на виїзді протистояв чернівецькій «Буковині».

Фото: ФК «Буковина» (Чернівці)

Перемога над «Черніговом» у першому турі додала впевненості команді Віталія Шумського. Представники міста над Латорицею на виїзну гру з «Буковиною» виходили налаштованими дати бій і поборотися за дебютні виїзні очки.

Перша половина протистояння проходила за невеликої переваги господарів, та втілити її у забиті м’ячі чернівчани не змогли. Після перерви картина на полі не змінилася, проте гості зуміли відзначитися. На 89-й хв. зустрічі Максим Гірний завдав прицільного удару з лінії штрафного майданчика і м’яч після рикошету від захисника влетів у сітку воріт (0:1). Змінити рахунок на табло в компенсований арбітром час господарям не вдалося, тож фінальний свисток зафіксував мінімальну звитягу закарпатців із рахунком 0:1.

Завдяки двом перемогам на старті чемпіонату «Мункач» входить до трійки кращих команд групи А. Наступний поєдинок наша команда проведе 7 серпня: на своєму полі мукачівці приймуть галицькі «Карпати», які також мають 6 очок.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах