32545
13:07 25.082021

В.о. головного тренера ФК «Ужгород» Богдан Блавацький: «Ми будемо наполегливіше працювати на тренуваннях»

Спорт 3894

Виконувач обов’язків головного тренера «Ужгорода» Богдан Блавацький розповів про кадровий потенціал, зміни у підходах до підготовки команди, а також поділився своїми думками щодо ситуації із завданнями та результатами.

«Ми обговорили з президентом та спортивним директором клубу всі питання, пов’язані з ситуацією у клубі. Мабуть, були проблеми й прорахунки в селекції, мабуть, були в тому числі й мої особисті в тренувальному процесі. Виходячи з того, що я вже в команді два місяці і досить глибоко знаю хлопців, вирішили призначити мене виконувачем обов’язків головного тренера. До тренерського штабу увійшов наш гравець Олег Допілка. Думаю, буде ще один молодий спеціаліст у штабі. Ми будемо наполегливіше працювати на тренуваннях. Будемо вимогливіші до гравців. Будемо чіткіше планувати мікроцикл підготовки від гри до гри», – розповів Богдан Блавацький.

«Протягом тижня готуєшся до матчу, аналізуєш суперника, протягом тижня намагаєшся знайти потрібні слова, щоб мотивувати гравців, намагаєшся правильно побудувати тренувальний процес, обрати тактичну схему, щоб це непогано виглядало. Якщо проаналізувати попередній матч проти «ВПК-Агро», то перший тайм виглядав непогано. Але забиваєм робочий гол, а потім пропускаємо з нічого. Ми три голи пропустили – це були подарунки для суперника. Ми 15 голів пропустили за 5 поєдинків. Є проблема в обороні та середній лінії. Є гравці, які виходять на заміну і не підсилюють гру. Ми постараємося якомога швидше – до кінця трансферного вікна – вирішити цю проблему. Зараз ми робимо висновки: хто буде міцний психологічно, хто буде відповідати нашим вимогам, той буде грати. Потрібно багато індивідуальних бесід з футболістами, щоб переконувати їх, що вони можуть грати значно сильніше, ніж зараз», – зазначив в.о. головного тренера.

«Наразі команда готується до виїзного матчу проти «Краматорська». У нас зараз дуже важкий календар. Кожна гра дуже складна. Після «Краматорська» приймаємо вдома сильного суперника – «Полісся», далі їдемо в гості до «Кривбаса», це ще одна потужна команда. Будемо старатися взяти очки», – цитує Богдана Блавацького офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах