32633
14:05 31.082021

Невтішна серія ужгородської команди продовжується

Спорт 3375

Позаду вже шість турів Першої ліги України з футболу сезону 2021/22. Новачок змагань – ФК «Ужгород» – досі не здобув дебютну перемогу.

Фото: ФК «Краматорськ»

Як ми раніше писали, після поєдинку п’ятого туру проти «ВПК-Агро» (1:3) Михайло Іваниця подав у відставку, а виконувачем обов’язків головного тренера став його помічник – Богдан Блавацький. Були сподівання, що зміни на тренерському містку додадуть команді психологічного поштовху й у виїзному протистоянні з «Краматорськом» наші футболісти таки зуміють здобути позитивний результат, але цього не сталося. «Ужгород» знову поступився і збільшив свою безвиграшну серію до шести ігор.

Щодо самого матчу, то «Краматорськ» за багатьма показниками переважав «Ужгород» і цілком закономірно здобув перемогу. Вже в першій половині зустрічі колектив Олексія Городова двічі вразив ворота суперника: на 14-й хв. після подачі кутового результативного удару головою завдав Кирило Прокопчук, а на 17-й хв. Вадим Вітенчук реалізував пенальті. Ужгородці відповіли на 39-й хв., коли Микола Гайдучик, отримавши м’яч поблизу штрафного майданчика, відразу завдав точного удару під поперечину (2:1).

Малюнок гри після перерви не змінився і господарі продовжили домінувати на полі. На 83-й хв. «Краматорськ» поновив перевагу в два м’ячі (Денис Ндукве скинув під удар Єгору Гунічеву і 17-й номер пробив точно в ціль). Через шість хвилин після цього епізоду ужгородці вдруге скоротили відставання до мінімуму (Віктор Ряшко зі стандарту навісив м’яч на дальню стійку, де Владислав Шкіндер переправив «снаряд» у ворота), але на більше не вистачило ні сил, ні часу.

У підсумку гра завершилася з рахунком 3:1 на користь «Краматорська». Завдяки цій перемозі команда Олексія Городова піднялася на третю сходинку турнірної таблиці, а от закарпатці продовжують бути останніми (в активі нашої команди один заліковий бал).

У наступному турі «Ужгород» прийме житомирське «Полісся» (гра відбудеться у неділю, 5-го вересня, і розпочнеться о 13.15).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах