32726
14:17 7.092021

ФК «Ужгород» не вдалося здобути позитивний результат

Спорт 5395

5 вересня на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся поєдинок 7-го туру Першої ліги України з футболу між «Ужгородом» та житомирським «Поліссям».

До обласного центру Закарпаття житомирський ФК завітав у статусі фаворита. Команда Юрія Калітвінцева складається з якісних кваліфікованих футболістів, які спроможні виконувати високі завдання. Вже в стартовому відрізку чемпіонату «Полісся» довело, що гідне високих місць у турнірній таблиці.

На жаль, «Ужгород» похизуватися своїми результатами не може (п’ять поразок у шести іграх). Першочергове завдання нашої команди – зберегти прописку в другому за силою дивізіоні держави.

У грі з «Поліссям» закарпатська команда створила кілька по-справжньому гольових моментів, та реалізувати бодай один із них так і не вдалося. Чотири рази воротам Заурі Махарадзе загрожував Василь Пиняшко, але в двох епізодах гостей врятував голкіпер, а в інших – м’яч розминувся з воротами. Ще одну нагоду для взяття воріт мав Віктор Ряшко, та удар 7-го номера парирував страж воріт.

У гостей справи з реалізацією були куди кращі. Два з п’яти моментів завершилися забитими м’ячами. На 61-й хв. Василь Грицук віддав на Артема Козика, який з гострого кута відправив м’яч у сітку воріт. А на 84-й хв. захисник «Ужгорода» Владислав Чушенко зірвав небезпечну атаку суперника, за що арбітр призначив штрафний удар і показав нашому гравцю червону картку. Зі стандарту житомирянам вдалося забити другий м’яч (автором результативного удару став Дмитро Шастал), і вони в підсумку вибороли четверту перемогу в сезоні.

А в активі ужгородської команди досі залишається всього один заліковий бал. У рамках наступного, 8-го, туру «Ужгород» зіграє з одним із претендентів на підвищення у класі – ФК «Кривбас» (Кривий Ріг). Гра відбудеться 12 вересня на полі суперника (початок зустрічі о 15.30).

«Ужгород» – «Полісся» (Житомир) – 0:2 (0:1)

Голи: Артем Козак 62, Дмитро Шастал 85.

«Ужгород»: Михайло Готра, Олександр Савошко, Владислав Шкіндер, Олександр Кобеляш, Владислав Чушенко, Андрій Вискребенцев (Вадим Ференцик 83), Андрій Кохман (Дмитро Сартіна 46), Віктор Ряшко (Микола Гайдучик 58), Вадим Мердєєв (Павло Тищук 55), Василь Пиняшко, Віктор Хомченко (Володимир Дуран 70).

Головний тренер – Богдан Блавацький.

«Полісся»: Заурі Махарадзе, Андрій Власюк, Андрій Гітченко, Андрій Нестеров, Владислав Шаповал, Владислав Огіря, Артем Козак (Ігор Чайковський 70), Деніс Янаков (Дмитро Шастал 46), Василь Грицук, Євгеній Морозко (Максим Андрущенко 72), Юрій Коломоєць (Богдан Оринчак 83).

Головний тренер – Юрій Калітвінцев.

Результати інших поєдинків 7-го туру:

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 0:1,

«Кремінь» (Кременчук) – «Олімпік» (Донецьк) – 2:0,

«Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Тернопіль) – 1:1,

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Краматорськ» – 2:0,

«Металіст» (Харків) – «ВПК-Агро» (Шевченківка) – 2:0,

«Альянс» (Липова Долина) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:1,

«Оболонь» (Київ) – «Волинь» (Луцьк) – 1:0.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини