32831
11:23 17.092021

Найближчого вікенду «Минай» зіграє з «Ворсклою»

Спорт 19710

У неділю, 19 вересня, закарпатська команда зіграє черговий виїзний поєдинок із дуже складним суперником – «Ворсклою». Матч відбудеться в Полтаві та стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського.

Чемпіонат набирає обертів, вже практично перша половина першого кола позаду, тому кожній команді в кожному турі потрібні очки. В цьому сезоні виїзні матчі нашій команді поки не дуже вдаються – всього 1 очко в 3 поєдинках. Тому час міняти традицію. Тим більше, в Полтаві «Минай» вже здобував хороший результат. В минулому сезоні, в грудні, представники Срібної землі зіграли з «Ворсклою» на полі ім. О. Бутовського внічию 1:1.

Як буде цього разу? Полтавчани в цьому сезоні не менш потужні, ніж раніше. Після 7 турів команда в топ-6. В її активі 3 перемоги, 3 нічиї та всього 1 поразка. При чому, всі перемоги колектив Юрія Максимова здобув саме вдома. На рідній арені ще двічі зіграли внічию. Щоправда, в останньому турі перемогу не втримали – вели в грі з «Десною» 2:0, але у підсумку нічия 2:2. Власне як і минайці в останньому матчі.

Тому закарпатцям буде досить складно. Тим більше, полтавчани досить рано вилетіли з єврокубків і зараз у них вся увага і величезна мотивація показати результат в чемпіонаті не гірший, ніж торік.

Це буде вже третя офіційна зустріч команд. Окрім вищезгаданої гри в грудні, клуби зіграли в останньому турі минулорічного сезону – в травні цього року. Тоді, на стадіоні «Авангард» в Ужгороді, «Минай» поступився 1:2, хоч і відкрив рахунок першим – забив свій дебютний гол Олексій Хахльов.

Окрім того, «Минай» та «Ворскла» 3 рази грали товариські матчі перед початком сезону, адже полтавчани дуже часто проводять передсезонні збори саме на Закарпатті. Поки що в історії зустрічей нічия: перед попереднім сезоном «Минай» один раз виграв 4:2, одного разу програв 1:2, а перед цим команди на «Авангарді» розіграли нульову нічию.

В цій грі вже зможе взяти участь Ельдар Кулієв, який отримав у матчі з «Шахтарем» червону картку. Дискваліфікованих у складів полтавської «Ворскли» нема.

Матч розпочнеться о 17.00. Прямий ефір на телеканалі «Футбол 1».

Молодіжна команда «Минаю» зіграє з однолітками «Ворскли» в суботу, 18 вересня, в Полтаві на стадіоні «Лтава». Початок о 12.00, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах