32845
19:40 19.092021

У Мукачеві визначили найшвидших бігунів «Mukachevo Half Marathon»

Спорт 8967

Учасниками найбільшої спортивної події року у Мукачеві, яка відбулася 19 вересня на стадіоні ДЮСШ, стали близько 500 спортсменів. Змагалися бігуни у декількох номінаціях: дитячі старти на 100 та 400 метрів, благодійний забіг заради порятунку життя Павлика Мотички, старти на 10 та 21 кілометр.

«Ми намагалися прокласти дистанцію так, аби бігти було не тільки комфортно, але й цікаво. На час забігу нам правда довелося перекрити центральні вулиці міста. Але традиційний «Mukachevo Half Marathon» того вартий, адже це важлива спортивна подія для міста», – розповідає Олександр Бідзіля, співорганізатор заходу.

« Це й справді було захоплююче. Зважаючи на те, що я біг першим і позаду мене нікого не було, то мав можливість трохи розгледіти ваше місто. Дуже гарна набережна, центр красивий, тільки от бруківка трохи заважала бігти», – ділиться емоціями головний переможець змагань Юрій Вихопень з Львівщини. Чоловіку вдалося подолати дистанцію 21 км, з результатом 1 година 14 хвилин. Переможець «Mukachevo Half Marathon» професійно займається бігом, постійно бере участь у марафонах та напівмарафонах. На рахунку спортсмена більше 30 забігів.

Другим, з результатом 1 год 17 хв, став Артур Гергардт.

Третім став Руслан Веремчук, який пробіг за 1 год 18 хв. Загалом до фінішу добігли усі учасники, які радо ділилися своїми емоціями та планами на майбутнє.

«Я сьогодні не бігла 21 кілометр, бо трохи шкодувала свої сили, адже готуюся до марафону. Цей забіг видався досить комфортним та цікавим. Прибігла сьогодні друга. Радію своєму результату», – розповідає учасниця забігу на 10 кілометрів, Юлія.

Усі учасники забігу взяли участь у безпрограшній лотереї та мали змогу скуштувати смачний гарячий боргач.

Також серед родзинок заходу – це визначення найоригінальнішого бігуна. Ним виявився Василь Колька з Виноградівщини, який долав дистанцію у костюмі тюремника.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах