330
19:13 13.042016

Закарпатські боксери проходять завершальну підготовку до відповідальних стартів – Чемпіонату України з боксу. ВІДЕО

Спорт 2514

Закарпатські боксери готуються до Чемпіонату України Збірна Закарпатської області з боксу, у віковій категорії спортсменів 2002-03 років народження, проводить навчально-тренувальні збори у Мукачеві.

b2

Кращі з кращих боксерів краю, які відбирались впродовж останніх місяців проходять завершальну підготовку до відповідальних стартів – Чемпіонату України з боксу, що пройде в Ужгороді з 18 по 24 квітня. Тренуються вони під пильним наглядом тренерського штабу на чолі з старшим тренером головної команди краю,заслуженим тренером України Ігорем Борисовичем Замятіним. “Безперечно, про результати зборів ми зможемо говорити опісля Чемпіонату України та виступів наших спортсменів. Всі сподіваємось, на високі показники та декілька призових місць. Але, це покаже час та власне самі поєдинки. Поки що, підготовкою впродовж останніх місяців та навчально-тренувальними зборами я задоволений » – прокоментував головний тренер збірної Ігор Замятін.

Більше 50 спортсменів вже більше тижня тренуються та проживають у місті над Латорицею. Варто зазначити, що навчально-тренувальні збори під егідою Федерації Боксу Закарпаття проходять вперше в історії.

До цього часу такого рівня підготовки спортсменів на Закарпатті не було.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах