32967
12:07 27.092021

Прем’єрна перемога ужгородських гандболістів

Спорт 8069

25 вересня в ужгородському СК «Юність» відбувся матч 3-го туру чоловічої Суперліги України з гандболу між місцевими «Карпатами-ШВСМ» та «СКА-Львів».

Поєдинок проти львів’ян був для закарпатців першим у рідних стінах на такому рівні. У залі зібралося чимало вболівальників, які активно підтримували нашу команду. «Карпатівці» того дня були налаштовані винятково на перемогу: вони викладалися на повну, демонстрували якісний та яскравий гандбол і в підсумку досягли свого.

На стартових хвилинах зустрічі гості лідирували в рахунку 1:3, але, як виявилося згодом, це було вперше і востаннє. За кілька хвилин закарпатці захопили ініціативу і вже не відпускали її ні на мить. Колектив Віталія Уманця потужно провів другу частину першого тайму і створив собі гандикап у сім м’ячів (20:13).

У другій 30-хвилинці «СКА-Львів» додав і почав відігравати відставання. На 40-й хв. рахунок став 22:20, однак наблизитися супернику впритул наші хлопці не дозволили (через кілька хвилин господарі зміцнили свою перевагу до п’яти точних кидків – 28:23). Однак гості спромоглися ще на один штурм і майже наздогнали закарпатців (рахунок на табло був 35:34), та на більше підопічні Валерія Мельника не спромоглися. «Карпатівці» добре провели завершальну хвилину зустрічі й зберегли переможний результат. У підсумку гра завершилася з рахунком – 38:34.

Вагомий внесок у звитягу своєї команди зробив Ярослав Котюк (4-й номер «Карпат-ШВСМ» закинув 15 м’ячів). Результативними кидками також відзначилися Артем Іванов (6), Олександр Місяйло (6), Максим Шурнюк (3), Салех Валієв (2), Нікіта Семидоцький (2), Василь Феєр (2) та Олександр Польогкий (2). На високому рівні також зіграв голкіпер команди-переможниці Едуард Бойко (йому вдалося здійснити кілька важливих сейвів, які вплинули на результат матчу).

У рамках 4-го туру «карпатівці» на виїзді повинні зустрітися з «Портовиком» (Южне), а наступний домашній матч заплановано на 9 жовтня (у гості завітає «Одеса»).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині сталася смертельна ДТП
08:45
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Всі новини