32991
14:46 27.092021

ФК «Минай»: дві невдачі за тиждень

Спорт 2561

Минулий тиждень головна футбольна команда Закарпаття до свого активу внести не може. Колектив Василя Кобіна вилетів із Кубка України і зазнав поразки у важливому матчі Прем’єр-ліги.

У четвертому раунді (1/16 фіналу) Кубка України сезону 2021/22 минайцям випало грати з першоліговим «Альянсом» (Липова Долина). Гра відбулася 23 вересня у Сумах на стадіоні «Ювілейний».

Наша команда потужно розпочала поєдинок і вже на 11-й хв. повела в рахунку – 0:2. Результативними ударами відзначилися Едвард Кобак (6) та Олег Вишневський (11). Однак втримати позитивний результат закарпатцям не вдалося. На 16-й хв. Руслан Пісний скоротив відставання «Альянса» до мінімуму, а на 42-й хв. Сергій Загинайлов відновив паритет (2:2).

Була велика ймовірність, що гра перейде в овертайм, однак за сім хвилин до завершення основного часу зустрічі Олександр Лебеденко приніс господарям вольову перемогу (3:2) і разом з тим перепустку до наступного етапу змагань.

А «Минай» слідом за «Мункачем» (Мукачево) та «Ужгородом» припинив свої виступи у цьогорічному розіграші Кубка України. Таким чином Закарпаття не матиме представників у 1/8 фіналу та наступних раундах змагань.

Вже за три дні після цієї гри, 26 вересня, на колектив з Ужгородщини очікував важливий домашній матч чемпіонату. У гості до нашої команди завітав прямий конкурент у боротьбі за виживання – «Львів».

Великої кількості гольових моментів у цьому протистоянні не було, проте вболівальники стали свідками трьох голів, та ще й яких. На 21-й хв. Володимир Якімець ударом злету вивів гостей уперед, а на 43-й хв. Антон Байдал чудовим «пострілом» здалеку відновив рівновагу (1:1).

Останнє слово в матчі було за львів’янами. На 67-й хв. Шина дальнім влучним ударом приніс львів’янам перемогу (1:2). У минайців наприкінці зустрічі були моменти, аби відігратися, та реалізувати їх не вдалося.

Серія невдалих матчів відкинула закарпатську команду на 14-ту сходинку турнірної таблиці (в активі «Минаю» 6 очок). Позаду залишаються одеський «Чорноморець» (5 пунктів) та «Маріуполь» (4).

Наступний поєдинок колектив Василя Кобіна проведе 3 жовтня у Харкові (суперником буде «Металіст 1925»).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини