33103
12:22 6.102021

Двоє гравців та головний тренер ФК «Ужгород» потрапили до збірної 11-го туру Першої ліги України

Спорт 3588

Sport Arenа назвала символічну збірну одинадцятого туру Першої ліги України з футболу сезону 2021/21.

До 11-ки найкращих потрапили захисник Олександр Савошко та нападник Микола Гайдучик. А кращим тренером туру визнали Богдана Блавацького.

Ось що про них пишуть:

Правий захисник – Олександр Савошко (ФК «Ужгород»)

Нарешті «Ужгород» здобув перемогу, хоча і в матчі з «Кременем» не все було просто, а захист мав роботу (в цьому плані правий фланг, здалося, був спокійнішим). Зате в другому таймі господарі пристойно додали та дотиснули суперника. Багато в чому допомогла флангова активність Олександра Савошка, один із рейдів якого завершився гольовою передачею під перший гол від Миколи Гайдучика.

Нападник – Микола Гайдучик (ФК «Ужгород»)

У цьому матчі Микола Гайдучик нагадав себе найкращих часів – коли він забивав у середньому більше одного м’яча за гру за аматорський «ОДЕК». «Кремінь» міг пропускати від Миколи ще раніше, проте голкіпер грамотно зблизився і не дав форварду реалізувати розрізний пас Віктора Хомченка. Сам Микола Гайдучик міг ставати автором гольової скидки після одного з аутів. Натомість, уже після перерви замкнув у дотик флангову подачу Олександра Савошка, відкривши рахунок.

Тренер туруБогдан Блавацький (ФК «Ужгород»)

Без кількох втрачених гравців, з дебютантом у стартовому складі та центральним оборонцем у ролі «хвилеріза» ФК «Ужгород» зумів обіграти «Кремінь», поклавши край своїй безвиграшній серії, яка тягнулася ще з друголігових часів. Ця перемога не лише додасть впевненості команді, вона ще й дасть надію на покидання дна турнірної таблиці. Тільки в випадку перемог можна розраховувати на серйозний турнірний ефект, нічиї важко рятують від вильоту.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Зазначимо, що в рамках 11-го туру Першої ліги України з футболу «Ужгород» з рахунком 2:0 обіграв «Кремінь» (Кременчук) .

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах