33187
14:23 13.102021

Головний тренер ФК «Минай» Ігор Леонов: «Ми не на тому місці, де мали би бути»

Спорт 5561

Новий тренер – нові виклики. Ігор Леонов дав перший коментар у якості головного тренера «Минаю» клубній пресслужбі.

Ось що розповів наставник:

«Коли надійшла пропозиція очолити такий клуб як «Минай», то, звісно, погодився. Зрештою, не щодня таке пропонують. Це команда УПЛ, яка, до речі, знаходиться не на своєму місці. Захотілося виклику і ось він є. До того ж, мені завжди подобався Ужгород та Закарпаття, я сюди неодноразово приїжджав, будучи гравцем. І це мотивувало приїхати сюди та розпочати працювати. Тут є всі умови для того, щоб працювати і розвиватися.

Останнім часом я був заступником директора Академії донецького «Шахтаря». Багато працював з молоддю, і зі старшими хлопцями. До речі, багато вихованців «гірників» тепер тут, в «Минаї», і я чудово знаю їх можливості.

Яку задачу переді мною поставило керівництво? За 9 турів, які залишилися до зимової перерви, хочемо набрати максимальну кількість очок, щоб вийти з того місця, де зараз знаходимось.

Звісно, легко не буде, але я вже переконався, що рівень наших футболістів досить хороший. На мою думку, «Минай» знаходиться не на тому місці, де має знаходитись. Мали набирати більше очок у тих матчах, що вже зіграли.

Спробуємо донести чимшвидше до футболістів ту гру, яку хочемо поставити команді. Вони професіонали, не перший рік грають і зможуть перебудуватися. Я не буду сильно ламати те, що вже побудовано. Ламати – не будувати. Треба донести те, що ми хочемо. Вони зрозуміють. За якою схемою будемо грати? Скоро все побачите.

Можу сказати, що будемо грати у футбол – сучасний, динамічний, але з більшим акцентом на атаку. Хочемо, щоб хлопці не боялися грати в футбол. Вони це можуть, я це вже бачу».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах