33376
11:22 27.102021

В.о. головного тренера ФК «Ужгород» Богдан Блавацький: «Це я програв гру»

Спорт 4138

Наставник ужгородського ФК Богдан Блавацький прокоментував поразку своєї команди у матчі 15-го туру Першої ліги України з футболу проти донецького «Олімпіка» (1:3) .

«У першому таймі ми грали непогано. Не знаю, чому такий різкий контраст був у другій половині зустрічі. Ми прижалися до своїх воріт, не могли зв’язати 2-3 передачі. У лінії півзахисту кожен грав сам за себе. Мабуть, це я програв гру. Дуже важко робити заміни при рахунку 1:1. Футболісти, які вийшли на заміну, гру не підсилили. Нам забили зі стандартних положень. Коли забивали другий м’яч, Мердєєв не дотягнувся до м’яча, а Савошку сонце в очі засвітило, коли забивали третій м’яч. З трибуни хтось кричав, що я зняв двох найращих гравців – Ряшка й Пиняшка. Я питався у футболістів, чи можуть вони продовжити грати. Можливо, й можна було дотерпіти. Хомченко, наприклад, грав на уколах. Але все одно не було такої гостроти, як у першому таймі. Посеред тижня ми провели спаринг-матч проти «Миная» U-19. Непогано виглядали Ференцик і Машталір. Думав, і в поєдинку проти «Олімпіка» вони додадуть свіжості, коли підемо у ва-банк», – зазначив Богдан Блавацький.

«Ми детально розбираємо кожного суперника. Забиті голи, стандарти, яким номером грають, які сильні й слабкі сторони. «Олімпік» – звичайна робоча команда. У другому таймі вони перебудувалися, включили високий пресинг. Не спрацювали три наші центральні півзахисники – Аксьонов, Вискребенцев й Ряшко. Клас команди вирізняється тоді, коли гравці роблять 8-10 передач і не губить м’яч. А ми губили вже після третього пасу», – прокоментував наставник.

«Президент нашого клубу дав завдання набрати до кінця першого кола 10-11 очок. Я не виконав це завдання. Набрав тільки 8. У наступних матчах при нічийному рахунку буду дуже виважено підходити до проведення замін. Якщо відкрити всі карти, то в нас тільки 12-13 людей. Не хочу зараз називати прізвищ, хто відповідає рівню Першої ліги, а хто – ні. Щодо мого майбутнього, розмови з керівництвом ще не було. Я відштовхуюсь від того, яка була у нас домовленість. Якщо президент дасть попрацювати мені ще 5 матчів – до 28 листопада – ми постараємось у тих матчах набрати очки. У нас декілька гравців висять на картках, а якщо хтось ще травмується, то в нас будуть проблеми. А рівноцінних замін немає. Були матчі, коли ми набирали очки з гравцями не з основного складу, а потім збалансовували замінами. Можливо, й у матчі проти «Олімпіка» варто було так зіграти. Не випускати той склад, з яким ми перемогли «Альянс», а зробити якісь зміни. Можу сказати лише, що це я програв гру», – розповів тренер.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Всі новини