33611
12:38 16.112021

ФК «Ужгород» переміг третю команду чемпіонату

Спорт 4675

15 листопада відбувся поєдинок 18-го туру Першої ліги України з футболу, в якому київська «Оболонь» приймала «Ужгород».

Представники Срібної землі завітали до столиці в статусі андердога, оскільки йдуть останніми й борються за збереження прописки в другому за силою футбольному дивізіоні країни, а суперник займає третю сходинку і претендує на підвищення в класі.

У першій половині зустрічі більше м’ячем володіли господарі, та втілити цю перевагу в голи «оболонцям» не вдалося. Обидва моменти, які вони створили в середині першого тайму, успіхом не увінчалися. Удар Олександра Батальського з меж воротарського майданчика та дальній постріл Івана Матяжа були неточними.

А ось перший гострий епізод у виконанні «Ужгорода» увінчався взяттям воріт. На 44-й хв. Віктор Ряшко подав зі стандарту на Миколу Гайдучика, який головою переправив м’яча у ворота (0:1).

Головне завдання на другий тайм у нашої команди було не пропустити. І з цією установкою закарпатці впоралися. Гості не дали супернику нічого створити і зберегли свої ворота неушкодженими. Натомість самі могли збільшити перевагу, однак футболістам бракувало точності. Голкіпер «Оболоні» спочатку відбив удар Сергія Машталіра із 17 метрів, а потім парирував удар Василя Пиняшка з меж карного майданчика.

Перемога над «Оболонню» стала для ужгородської команди третьою в сезоні. Покинути останню сходинку турнірної таблиці поки що не вдалося, однак відставання від 15-ї команди скоротилося до мінімуму.

У наступному, 19-му, турі «Ужгород» прийме луцьку «Волинь» (гра відбудеться 20 листопада і розпочнеться о 14.15).

«Оболонь» (Київ) – «Ужгород» – 0:1 (0:1)

Гол: Микола Гайдучик 44.

«Оболонь»: Назарій Федорівський, Олександр Осман, Юрій Мате, Павло Лук’янчук, Олексій Майданевич, Іван Матяж, Олексій Лобов, Ігор Мединський (Дмитро Олійник 59), Олег Слободян (Олексій Щебетун 70), Артур Мурза (Єгор Прокопенко 59), Олександр Батальський (Сергій Суханов 77).

Головний тренер – Валерій Іващенко.

«Ужгород»: Михайло Готра, Олександр Савошко, Олег Допілка, Дмитро Сартіна, Владислав Чушенко, Олександр Аксьонов, Віктор Ряшко, Сергій Машталір (Владислав Шкіндер 69), Василь Пиняшко, Микола Гайдучик (Вадим Мердєєв 78), Віктор Хомченко (Ілля Корнєв 89).

Головний тренер – Богдан Блавацький.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Всі новини