34140
21:46 13.012022

У Мукачеві проходить Всеукраїнський турнір з футзалу серед ветеранів "Кубок Карпат". Фото

Спорт 14356

13-14 січня, на мукачівському СОК ДЮСШ, проходитиме9 14-ий традиційний турнір з футзалу серед ветеранів. Участь у спортивному заході беруть 6 команд, які представляють такі населені пункти: Мукачево, Ужгород, Нове Давидково, збірна команда Донецької  та Сумської області, а також команда з Києва.

До змагань допускаються команди ветеранів не молодших 45 років. На першому етапі шляхом голосування усі команди розподілені на дві групи. У групах матчі проходитимуть за коловою системою. За перемогу та нічию команди отримуватимуть відповідну кількість балів. У другому етапі, переможці груп та краща команда, яка посіла друге місце, в обох групах, утворює ” Вищу лігу” і визначатиме переможця. Тривалість гри, 2 тайми по 15 хвилин.

Найстаршому учаснику цих змагань – 74 роки. Омелян Мешко, гравець мукачівської команди, розповідає, що грає у футбол з 10 років та комфортно відчуває себе на футбольному полі і досі. А такі заході тільки допомагають триматися у формі та дають можливість поспілкуватися з однодумцями. 

“Такі турніри однозначно корисні, адже допомагають відволіктися від буденних справ, від роботи. Сьогодні багато хто відпросився, аби бути тут. Ми звісно відвідуєм і інші міста і інші турніри, були у Червонограді та Львові. Але дуже приємно проводити такі спортивні заходи у рідному краї”,- каже Омелян Мешко. 
                                                     

Ірина Грабко

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах