16:16 1.112016

Результати баскетбольних днів в Ужгороді

Спорт 2403

Із 28 до 30 жовтня СК «Юність» приймав одразу 1 тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2002 р.н. та 1 тур Чемпіонату України з баскетболу 1 ліги групи «Захід».

 

Команда Закарпатської обласної школи юнаків 2002 р.н. здобула дві перемоги: у додатковий час дотиснула   БК «Говерлу» (м.Івано-Франківськ) 85-78 та без проблем обіграли обласну дитячо-юнацьку школу м.Львова з рахунком 78-55. Наступний тур відбудеться 25-27 листопада в Івано-Франківську.
І в рамках Чемпіонату України з баскетболу 1 ліги БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» приймав баскетбольний клуб ПНУ м.Калуш. У першій грі в господарів практично нічого не виходило  в першій половині, і в третій чверті відрив сягав 20 очок, але граючому тренеру О.Зубковському вдалося змусити команду грати агрессивніше, і вже за хвилину до кінця відрив було скорочено трьох очок. Однак зробивши на останній хвилині  прикрі втрати, віддали гру супернику 67-75.
У другій грі БК «Ужгород» із перших хвилин заволодів ініціативою і всю гру тримав дистанцію 15-20 очок в підсумку вигравши 84-71.
О.Зубковський головний тренер команди, зауважив:
«Щодо юнаків, то ми задоволені двома перемогами, дуже важлива була перемога БК «Говерла», адже це дуже міцна команда. У кінці місяця їдемо до них у гості й спробуємо довести на їхньому майданчику , що здобули перемогу невипадково. Стосовно дорослої команди, то можу сказати , що дуже не задоволений цими іграми, не було відчуття, що ми граємо дома, не було певного настрою команди на боротьбу в першій грі. У другій грі ми мали вигравати 30-40 очок, але дитячі помилки як у захисті, так і в нападі, не дозволили це зробити. Сезон тільки починається, буде над чим попрацювати».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Арт-зона «Писанкове Мукачево» - чудова локація для фотосесій у центрі міста
15:56
У Будапешті діти біженців з України можуть навчатися рідною мовою
15:44
У неділю «Минай» прийматиме «Олександрію»
15:35
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Всі новини