35131
15:28 4.062022

В обласному центрі Закарпаття відбувся традиційний мініфутбольний турнір до Дня журналіста

Спорт 9853

У п’ятницю, 3 червня, на штучному полі ужгородського стадіону «Авангард» проходив ХХІ мініфутбольний турнір медійників краю. Цього року він був благодійним, а зібрані кошти (понад 22 тисячі гривень) передадуть на потреби 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Напередодні змагань було прийнято рішення зробити турнір відкритим і запросити на нього місцеві колективи. Загалом на старт вийшли 8 команд, яких розподілили на дві групи. До квартету А ввійшли журналістські колективи («Лобда», «Спорттайм», «Національна спілка журналістів України», «Карпаті Ігоз Со – 21 канал»), а до групи Б – запрошені команди («Ужгородський район», «Ужгород», «Патрульна поліція», «СДЮСШОР»). До слова, вперше участь у цих змаганнях взяла жіноча команда. Йдеться про «СДЮСШОР».

Переможцем групи А стала «Лобда». Гравці цієї команди здобули три переконливі перемоги (9 очок). Друге місце посів «Спорттайм», на рахунку якого дві звитяги у трьох протистояннях (6). Третьою була «НСЖУ» (3), а четвертою – «Карпаті Ігоз Со – 21 канал» (0).

У квартеті Б «Ужгородський район» та «Ужгород» набрали однакову кількість очок (по 7), та за додатковими показниками першим фінішував районний колектив, відповідно містяни стали другими. «Патрульна поліція» була третьою (3), а «СДЮСШОР» – четвертою (0).

Після завершення групового етапу відбулися стикові матчі за підсумкові місця.

У грі за сьоме місце «СДЮСШОР» обіграла «Карпаті Ігоз Со – 21 канал» (6:2). У поєдинку за п’яте місце «Патрульна поліція» здобула мінімальну перемогу над «НСЖУ» (4:3). У матчі за «бронзу» «Ужгород» виявився сильнішим за «Спорттайм» (5:2). А у фіналі «Ужгородський район» обіграв «Лобду» (фінальний рахунок зустрічі – 5:3).

Отож у загальному заліку трійка найсильніших була такою: 1. «Ужгородський район», 2. «Лобда», 3. «Ужгород». А з-поміж журналістських колективів на п’єдестал пошани піднялися: «Лобда» (тріумфатор), «Спорттайм» (срібний призер) і «НСЖУ» (бронзовий призер).

Індивідуальні відзнаки:

– кращий воротар – Костянтин Марко («Ужгород»),

– кращий захисник – Ярослав Зубанич («Спорттайм»),

– кращий нападник – Рудольф Балажинець («Лобда»),

– кращий гравець – Юліан Козуб («Ужгородський район»).

Також відзначили і найстаршого учасника змагань – 72-річного Саболча Нігріні. Він єдиний хто брав участь у всіх розіграшах традиційного мініфутбольного турніру до Дня журналіста. Цього року він навіть зумів відзначитися забитим м’ячем.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах