35696
16:14 29.072022

Товариська зустріч: «Минай» переміг рівненський «Верес»

Спорт 2879

Сьогодні, 29 липня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбувся товариський поєдинок між закарпатським «Минаєм» та рівненським «Вересом».

Закарпатський ФК має насичений графік і грає спаринги один за одним. Тільки в середу команда Володимира Шарана зустрічалася з криворізьким «Кривбасом» (1:3), і ось у п’ятницю вже новий поєдинок. «Верес» – суперник «Минаю» в українській Прем’єр-лізі. Спаринги з командами із однієї ліги – вдвічі цінніші, оскільки можна оцінити рівень готовності команди на фоні сильного опонента.

Стартові хвилини поєдинку були за рівнянами: вони більше контролювали м’яч і частіше йшли в атаку. Однак витиснути максимум їм не вдалося. Натомість минайці, від захищавшись, на 18-й хв. провели свою результативну атаку, на завершенні якої вдало зіграв Данило Колесник.

У другій частині першого тайму команда Юрія Вірта мала чимало нагод для взяття воріт, однак футболістам бракувало точності. То м’яч летів мимо воріт, то «Минай» рятувала стійка (як-от в епізоді з пробиттям пенальті у виконанні Михайла Шестакова).

На другий тайм рівняни виходили з бажанням відігратися. Вони активно йшли вперед і на 68-й хв. досягли свого: Михайло Сергійчук вийшов віч-на-віч з воротарем і зробив рахунок нічийним – 1:1).

Такий перебіг не влаштовував минайців. Наша команда прагнула перемоги і робила для цього все можливе. На 74-й хв. ми заробили право на штрафний удар, який чудово виконав Олексій Хахльов (2:1). Минуло три хвилини і рахунок став 3:1 (результативного удару головою завдав Євген Селезньов).

У завершальній 15-хвилинці моменти для взяття воріт мали як одні, так й інші, однак змінити рахунок на табло нікому не вдалося. Фінальний свисток зафіксував перемогу «Минаю» з рахунком 3:1.

Хоч у товариських матчах результат – не головне, та такий підсумок матчу додає оптимізму вболівальникам закарпатської команди

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Заслужений академічний Закарпатський народний хор виступив у Берегівському театрі
09:48
Закарпатські митники не дозволили вивезти старовинні предмети
09:32
75 700 грн на лікування 4-річного Данила Кравченка зібрали під час благодійного аукціону в Ужгороді
09:21
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який у себе в квартирі задушив 23-річну жительку Київщини
09:03
За 5000 доларів США переправили до Словаччини військовозобов’язаного – на Закарпатті затримали організаторів
08:53
Краєзнавчий музей Перечина поповнився новими експонатами
08:39
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Всі новини