5164
11:55 23.032017

На ПП «Тиса» влаштували зелений коридор для вболівальників нашої збірної

Спорт 1918

Майже 800 вболівальників, охочих відвідати футбольний матч «Хорватія – Україна», що відбудеться 24 березня у Загребі, уже перетнули державний кордон у пункті пропуску «Тиса». 19 автобусів з футбольними фанатами, що прямували на підтримку збірної України, оформили прикордонники Чопського загону у ніч з 22 на 23 березня.

DSC00416

Охоронці кордону до цього заходу готувались заздалегідь, аби уникнути можливих затримок або непорозумінь під час проходження контролю. З цією метою, керівництвом загону було обладнано резервні робочі місця для здійснення прикордонного контролю, виставлено додаткові наряди, організовано взаємодію з митницею та угорськими колегами. Оформлення організованих груп, автобуси яких, до речі, були позначені відповідними стікерами, здійснювалось у пріоритетному порядку на окремих смугах руху, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.

Так, завдяки належній організації заходу, керівництву Чопського загону вдалось створити комфортні умови для проходження прикордонно-митних формальностей, запобігти будь-яким можливим ускладненням або нестандартним ситуаціям та залишити вболівальникам найкращі враження про перетин кордону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах