8624
18:13 16.092017

У Мукачеві грандіозно пройшли дитячі гонки «Grand Prix Mukachevo 2017»

Спорт 51013

Сьогодні Мукачево знову перетворилося на спортивне місто, яке активно підтримує здоровий спосіб життя.

IMG_0389

Так, о 9.00 у центральній частині міста, на площі Кирила і Мефодія, розпочалася реєстрація учасників. За слова організаторів, участь у заході взяло близько 100 дітей. Саме ці діти мали проїхати дистанцію у центрі Мукачева.

Варто звернути увагу на те, що величезну підтримку для дітей давали їхні батьки, які не лише плескали у долоні та словами підтримували їх, але й навіть самі брали участь у гонці. Жарти жартами, але мами справді намагалися всіляко підтримати своїх кровинок, тому дистанцію пробігали разом з ними!

Щодо перемог, то дітки отримали грамоти, медалі та призи від спонсорів та організаторів!

Зазначимо, що змагання були поділені відповідно до вікових категорій діток. Стартували найменші – біговели. Саме вони і відкрили захід. Також на відкритті «Grand Prix Mukachevo 2017» був присутній головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Володимир Уліганець!

Він висловив вітання від управління, а також міського голови, побажав діткам перемог та успіху! Після виступів прозвучав гімн України!

Зазначимо, що головний організатор змагань Артем Топчанюк для «Карпатського об’єктиву» зізнався, що кожні змагання вимагають великих зусиль, нервів, багато часу, дзвінків та зустрічей. Проте, коли він бачить радісні обличчя дітей та батьків, розуміє, що саме цей час був витрачений правильно. Саме ці усмішки мотивують його робити подібні заходи і надалі!

Нагадаємо, що завтра, 17 вересня, у Мукачеві також пройдуть гонки «Grand Prix Mukachevo 2017», але вже для дорослих спортсменів! О 9:00 стартуватиме реєстрація на шосейну велогонку, маршрут якої проходитиме вулицями міста, у зв’язку з чим деякі вулиці будуть перекриті.

Переможців очікують грошові винагороди.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах