44252
13:10 21.092024

Медалі всіх ґатунків у закарпатських гвардійців. Фото

Спорт 208

Чотири медалі і три кубки завоювала команда закарпатського підрозділу Нацгвардії у комплексних спортивних змаганнях товариства «Динамо». Участь у турнірі взяли 17 команд з різних правоохоронних структур Закарпатської області.

Урочистим маршем та шикуванням розпочалась «Динаміада-2024». На ужгородському стадіоні «Авангард» спортсмени з Національної гвардії України, ЗСУ, СБУ, прикордонники, поліцейські, рятувальники і представники інших правоохоронних структур. Першими змагаються легкоатлети. В естафеті 4 по 100 метрів гвардійці посідають третє місце. Також змагаються стрільці, волейболісти і футболісти. У плаванні чемпіоном стає сержант Олександр Матвіїв.

«Водними видами спорту я займався ще до служби в армії. Це сильно допомогло мені у боротьбі за медалі. До цих змагань готувався заздалегідь. У вільний від службових завдань час кожного дня відвідував спортзал, щоб відновити форму. Коли був час тренувався і безпосередньо на воді. Я дуже радий, що зміг вибороти золоту медаль і допомогти команді свого підрозділу піднятися вище у загальному заліку», – розповів Олександр Матвіїв.

Завдяки успішним виступам легкоатлетів і пловців гвардійці посіли друге місце у загальнокомандному заліку, пропустивши вперед у чесній і безкомпромісній боротьбі лише побратимів з Мукачівського прикордонного загону.

НГУ в Закарпатській області 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах