44406
12:10 2.102024

В Ужгороді відбулися командні змагання зі швидких шахів

Спорт 247

Днями в Закарпатському обласному комунальному закладі позашкільної освіти «Падіюн» відбувся командний турнір зі швидких шахів «Guivan&Your Transfer 2024». Організатори турніру – КЗПО «ПАДІЮН» та відома транспортна компанія «Your Transfer». 

В турнірі змагалися 8 команд за коловою системою з регламентом швидких шахів 10 хвилин плюс 10 секунд за хід. Серед учасників змагань кращі юні шахісти Закарпатської області та команда досвідчених ветеранів Закарпаття.

 Дуже впевнену гру продемонструвала команда ветеранів Закарпаття в складі якої кандидати в майстри – Михайло Бемак, Володимир Рижонков, Олександр Федів, Микола Тегзе. Вона переконливо провела весь турнір і втратила лише один заліковий бал, що дозволило здобути перемогу. 

А ось за друге-третє місця точилася дуже вперта і змістовна боротьба. В результаті друге місце виборола команда «Guivan chess-1» (Владислав Гурковський, Олег Сухан, Владислав Скиба та Олександр Пруніца), а третє – у команди «Падіюн-1» (Михайло Кормош, Назарій Кобаль, Андрій Юрковський, Павло Митровцій). 

За межами трійки тільки за додатковим показниками опинилася команда «Chess32x64» (Мукачево). 

Індивідульні нагороди вибороли на своїх дошках кмс Михайло Бемак, кмс Володимир Рижонков, кмс Олександр Федів та першорозрядник Олександр Пруніца.

 Всі учасники та організатори турніру дякують нашим збройним силам за можливість проводити спортивні змагання.

Семен НАЙГЕБАВЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах