19286
12:46 31.012019

Ужгородська футзальна ліга: анонс матчів 10-го туру

Спорт 1376

У суботу та неділю, 2–3 лютого, у спорткомплексах «Юність» і «Зінедін» пройде багато цікавих протистоянь.

ЗОНА ДРУГОЇ ЛІГИ УКРАЇНИ (СУПЕРЛІГА УФЛ)

Найочікуваніший матч туру – «УТЕІ» – «Медея». Господарі майбутнього протистояння спробують скласти серйозну конкуренцію гостям і збагатити свою залікову скарбничку, щоб залишитися у чемпіонській гонці. Однак і «Медея» налаштовується у цій грі винятково на максимальний результат, адже перед командою стоять найвищі завдання.

«Вікінг» невдало розпочав друге коло змагань (дві поразки у двох протистояннях) і спустився у нижню частину турнірної таблиці. Перервати невдалу серію команда спробує вже цієї неділі в матчі з аутсайдером ліги («Вопак»).

Наймиролюбніша команда Суперліги («Юніпов») прийматиме «Ужнет». Фаворитами протистояння вважають гостей, однак господарі неодноразово доводили, що протистояти їм не так просто. У першому колі змагань поєдинок між цими колективами завершився внічию 5:5. Як буде цього разу дізнаємося вже найближчого вікенду.

«Кам’яниця», котра йде шостою, отримала непростого суперника. Мова йде про «Олімпік», який перебуває у верхній трійці. Якщо останні зможуть показати високий відсоток реалізації моментів, то здобуть бажаний результат.

ВИЩА ЛІГА

Центральним двобоєм десятого ігрового тижня буде зустріч дуету лідерів («Беркута» та «Перечина»). Обидва колективи намагатимуться взяти максимум очок. Якщо перемога дістанеться «Перечину», то в нас загостриться боротьба за чемпіонське звання, якщо ж тріумфує «Беркут», то доля золотих нагород на 99 відсотків буде вирішена. Нагадаємо, що гра першого кола між цими командами проходила у цікавій конкурентній боротьбі й завершилася внічию 3:3.

Цікаво також буде спостерігати за іграми головних претендентів на «бронзу» – «Епіцентра» та «Худльова». Вони зустрічатимуться із «Невицьким замком» та «Коритнянами» відповідно. Фаворитами цих ігор будуть команди з топ-4, але легкою прогулянкою для них 10-й тур не буде. «Невицький замок» та «Коритняни» вже доводили, що вони конкурентоспроможні й можуть посперечатися за залікові бали.

Також у рамках Вищої ліги зустрічатимуться «СМЕ» та «Штурм». Від протистояння сусідів у турнірній таблиці очкуємо видовищну гру, яка проходитиме у цікавій боротьбі.

ПЕРША ЛІГА

Минулого тижня відбулася зміна лідера. «Тімвіра», який довгий час утримував першість, змінив «Рятівник». Відстань між цими командами всього один заліковий бал. До завершення чемпіонату п’ять турів, а з кожною наступною грою ціна помилки зростає. У найближчих матчах ці колективи зроблять усе можливе, аби здобути важливі три очки. Їх суперники – представники нижньої частини турнірної таблиці. Зазначимо, що «Тімвір» протистоятиме «Сторожниці», а «Рятівник» мірятиметься силами із «Шипотом».

Ще один поєдинок, який викликає підвищену цікавість, зустрічі третьої («Трактор») та четвертої («Будівельник») команд ліги. Ця гра може стати переломною у боротьбі за бронзові медалі.

У рамках десятого туру «Інваспорт» зустрінеться із «Феніксом». Команди тривалий час перебувають у нижній частині турнірної таблиці й ніяк не можуть покращити своє турнірне становище. Обидва колективи прагнутимуть здобути довгоочікувану перемогу і збагатити свій очковий доробок.

ДРУГА ЛІГА

Беззаперечний лідер чемпіонату («Лугош») зустрінеться з відвертим аутсайдером змагань («Ядзакі»). «Лугош» явний фаворит звітного протистояння і матиме хорошу нагоду збільшить свою переможну серію до десяти поєдинків.

Ще в одній грі матимемо явного фаворита. Йдеться про зустріч «Прімалекса» та «Зіни». Останні переважають свого майбутнього суперника за багатьма показниками й повинні брати в цій грі максимум очок.

Від інших двох матчів («Імперія» – «КС Ужгород», «Верховина» – «Ужнет+») очікуємо цікаву безкомпромісну боротьби та інтригу від стартової і до завершальної хвилини зустрічі, адже зустрічатимуться сусіди у турнірній таблиці й претенденти на бронзові медалі.

РОЗКЛАД МАТЧІВ 10–ГО ТУРУ:

2 лютого (субота)

СК «Юність»

12:00. «Сторожниця» – «Тімвір» (Перша ліга).

12:50. «УТЕІ» – «Медея» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

13:40. «Імперія» – «КС Ужгород» (Друга ліга).

14:30. «Верховина» – «Ужнет+» (Друга ліга).

15:20. «Інваспорт» – «Фенікс» (Перша ліга).

16:10. «Перечин» – «Беркут» (Вища ліга).

17:00. «СМЕ» – «Штурм» (Вища ліга).

17:50. «Невицький замок» – «Епіцентр» (Вища ліга).

18:40. «Прімалкс» – «Зіна» (Друга ліга).

3 лютого (неділя)

СК «Зінедін»

12:00. «Вікінг» – «Вопак» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

12:50. «Шипіт» – «Рятівник» (Перша ліга).

13:40. «Трактор» – «Будівельник» (Перша ліга).

14:30. «Ядзакі» – «Лугош» (Друга ліга).

15:20. «Кам’яниця» – «Олімпік» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

16:10. «Юніпов» – «Ужнет» (Зона Другої ліги України. Суперліга УФЛ).

17:00. «Коритняни» – «Худльово» (Вища ліга).

Прес-служба Ужгородської футзальної ліги

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах