19289
14:48 31.012019

Першу товариську гру в році «Минай» зіграє в Європі із «Партизаном»

Спорт 1528

2 лютого 2019-го року увійде в історію футбольного клубу «Минай». Адже в цей день закарпатська команда проведе свій перший в історії міжнародний поєдинок. Суперник – ФК «Партизан» із Бардейова (Словаччина).

Це команда 2-ої словацької ліги (еквівалент нашої Першої). Матч відбудеться на їхньому полі – місцевому стадіоні у Бардейові, який розрахований на 3,4 тисячі глядацьких місць. Гра розпочнеться в 12.30.

«Організація такого поєдинку є свідченням того, що «Минай» починають помічати не тільки в Україні, а й у сусідніх європейських країнах, – поділився враженнями у коментарі прес-службі президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк. – Дуже приємно, що новий футбольний рік ми відкриваємо саме новою сторінкою в історії клубу. Ми завжди ставили собі за мету досягати висот та розвиватися на рівні не тільки кращих команд України, але й Європи. Тим більше, на Закарпатті для цього є всі умови і це слід використовувати. Сподіваюся, це буде не останній наш поєдинок закордоном, адже європейський досвід дуже важливий для нашого клубу».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах