24278
15:01 22.102019

Троє футболістів «Минаю» потрапили до збірної 14-го туру Першої ліги України

Спорт 3378

Sport Arenа назвала символічну збірну чергового туру Першої ліги України з футболу сезону 2019/20.

До 11-ки найкращих потрапили Петро Стасюк, Анатолій Нурієв та Олег Маїк.

Ось що про них пишуть:

Лівий захисник – Петро Стасюк (ФК «Минай»)

Активно та корисно відіграв Стасюк проти краматорців – встигав і попереду, і позаду. Міг забивати в дебюті, активно підігрував товаришам (саме з його подачі бив до вірного Нурієв, що в підсумку завершилося результативним добиванням Араужо). А ще Петро вдало діяв позаду, не програючи захисних єдиноборств і встигаючи навіть із підстрахуванням товаришів (саме він в останню мить накрив удар Моісеєнка з чудової позиції, коли воротар був по суті вже відіграним).

Лівий півзахисник – Анатолій Нурієв (ФК «Минай»)

Поставимо ліворуч Нурієва, маючи на увазі, що в своїй команді він грає в стилістиці не вінгера, а, радше, інсайда. І в цій ролі гравець особливо ефективний. Він і сам пробивав по воротах суперників, але ще більше відзначився в підготовчій роботі. Це після його кутового відкрив рахунок Маїк, а пізніше, коли сам Анатолій пробивав із близької відстані, на добивання встиг Араужо та встановив остаточний рахунок.

Нападник – Олег Маїк (ФК «Минай»)

Не вперше в сезоні трапляється так: Гегедош виконує чималий обсяг робіт, розхитує та втомлює захист суперників, а потім головний тренер Минаю Кобін вводить у гру свої заміни, які роблять результат. У складному матчі з «Авангардом» господарі могли як забити, так і пропустити, тому саме гол «джокера» Маїка можна вважати ключовою подією гри. Забивши з першого та єдиного свого удару в грі, Олег чимало відпрацював на команду в залишок часу – виграв відразу 4 верхові єдиноборства, загострював, комбінував.

Загалом символічна збірна 14-го туру має такий вигляд:

Нагадаємо, що «Минай» здобув перемогу над краматорським «Авангардом» з рахунком 2:0.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах